4 motive pentru care sa incerci tigarile electronice

Tigarile electronice sunt din ce in ce mai cunoscute, mai ales dupa aprobarea legii impotriva fumatului in spatiile publice. Fumatorii inraiti au cautat solutii care sa ii faca sa isi schimbe obiceiurile si au gasit. Multi dintre ei au renuntat la tigarile obisnuite care contin foarte multe componente daunatoare sanatatii in schimbul tigarilor electronice. Cele din urma au nevoie doar de lichid tigara electronica, baterii si alte consumabile ce trebuie inlocuite pe parcurs.

Iata care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa incerci si tu tigarile electronice:

Sunt mai sanatoase si te pot ajuta sa te lasi de fumat definitiv

Conform Voore.ro, fumatul de tigari electronice sau vapatul este mult mai putin daunator sanatatii decat fumatul tigarilor obisnuite. Acest obicei reduce riscul aparitiei bolilor pulmonare, care sunt din ce in ce mai frecvente in randul persoanelor ce fumeaza tigari obisnuite. Spre deosebire de tigarile normale, tigara electronica functioneaza cu ajutorul procesului de fierbere care este mai putin daunator decat procesul de ardere. In plus, multe persoane care au renuntat la tigarile obisnuite micsoreaza din ce in ce mai mult procentul de nicotina din lichidul pentru tigara electronica. Scopul lor este sa renunte la fumat definitiv cu ajutorul tigarii electronice.


Iti ofera avantaje directe

Fumatul tigarilor obisnuite vine cu cateva dezavantaje: mirosul fumului de tigari intra in haine, ai o respiratie neplacuta, persoanele din jurul tau prefera sa stea departe de tine, mai ales cand fumezi. Toate aceste lucruri se schimba cand incepi sa folosesti tigara electronica. Hainele si mainile nu vor mai avea un miros neplacut iar persoanele din jurul tau nu vor simti nevoia sa se departeze de tine, pentru ca aburul rezultat nu are nici un miros neplacut, nici efecte negative asupra sanatatii.


Economisesti bani

Chiar daca va trebui sa faci o investitie mai mare la inceput pentru a-ti cumpara tigara electronica, vei vedea ca pe parcurs o sa economisesti bani. Consumabilele, printre care se numara lichidul, bateriile sau alte accesorii nu sunt la fel de costisitoare ca un pachet de tigari normale. In plus, ele trebuie schimbate mult mai rar. Faptul ca economisesti bani este unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa incerci tigara electronica.

Sunt prietenoase cu cei din jurul tau

S-a intamplat de multe ori ca prietenii tai sa nu stea in jurul tau din cauza faptului ca fumezi. Fie gasesc suparator fumul de tigara, fie tin la sanatatea lor si nu vor sa fumeze pasiv alaturi de tine. Aceste probleme dispar in momentul in care renunti la tigarile obisnuite in favoarea unei tigari electronice.


Ti-am oferit patru motive care sa te faca sa iei in considerare varianta unei tigari electronice in schimbul tigarilor normale. Care crezi ca este cel mai puternic argument dintre cele enumerate mai sus? 

No comments

Random Posts

3/random/post-list