Blogging pentru antreprenori


 

Datorita programului incarcat, blogging-ul poate fi ultimul lucru pe lista pentru un antreprenor. Si acest lucru nu este surprinzator. Pentru un venit in plus adaugat la salariul net poate fi o varianta foarte buna de a face bani.

Proprietarii de afaceri isi cantaresc prioritatile in functie de valoarea afacerii pe care o primesc. Blogging-ul nu are o revenire imediata, ceea ce il face putin mai atractiv pentru antreprenorii ocupati. De asemenea trebuie sa fiti pregatiti in cazul in care alegeti numai aceasta activitate sa aveti resurse proprii sau o perioada sa castigati salariu minim.

Dar adevarul este ca, atunci cand este facut corect, blogging-ul poate face o mare diferenta atat pentru viata profesionala, cat si pentru viata personala. Sunt un bun exemplu despre modul in care blogging-ul iti poate remodela viata.

Fara blogul meu, nu as fi atins niciodata numele, faima si averea cu care sunt binecuvantat astazi. imi permite sa construiesc o retea puternica, sa calatoresc locuri, sa fac afaceri si totusi sa fiu intr-un mod de vacanta 365 de zile pe an.

Daca m-a ajutat sa extind aria de acoperire a afacerii dvs., poate ajuta fiecare antreprenor dispus sa-si duca afacerea la nivelul urmator. La fel ca mine, veti gasi majoritatea antreprenorilor si liderilor de succes care practica blogging-ul ca una dintre prioritatile lor de top.

1. in jurul subiectului

Aceasta este cea mai usoara alegere. Alegeti un nume care sa va reprezinte nisa. Este posibil sa fie nevoie sa adaugati un sufix sau un prefix, deoarece gasirea numelui exact al blogului de nisa poate fi o provocare. De exemplu, daca sunteti consultant de fitness, ceva de genul TalkFitness poate parea misto si usor de retinut.

2. Mergeti abstract si unic

Faceti-l unic, dar intr-un mod pozitiv, astfel incat oamenii sa nu uite. Ganditi-va la ceva care va atrage atentia. Ceva care ii face pe oameni sa doreasca sa verifice. Poate fi dificil sa gasesti ceva captivant, dar merita efortul.

3. Cere ajutor

Prietenii tai pot veni in ajutor cand fac brainstorming-ul numelui blogului tau. Nu ezitati sa va ajutati de retelele dvs. de socializare. Oamenii vor veni cu idei surprinzator de bune. Mai multe minti sunt mai bune decat una. Puteti atinge multe obiective aici - va pregatiti publicul, obtineti numele cel mai atragator si faceti reteaua sa se simta importanta. Incearca-l.

4. Furiseaza in competitie

Toti antreprenorii experimentati stiu importanta monitorizarii concurentei lor. Destul de interesant este ca, uneori, privirea la numele concursului dvs. poate oferi, de asemenea, unele dintre cele mai tari optiuni de nume. Functioneaza ca un declansator si un prompt.

5. Foloseste-ti numele

Aceasta este preferata mea, prima mea preferinta recomandata si o gasesc cea mai buna. Usor de marcat, usor de retinut si de asemenea se simte bine. Cand nimic nu functioneaza, foloseste-ti numele.

No comments

Random Posts

3/random/post-list