This is True


Azi, dupa mult timp, pot spune ca sunt cu adevarat obosit, aproape ca mi-e greu sa scriu si acest post, dar nu vreau ca “fanii” mei sa creada ca am disparut :D . Dupa un concediu un pic cam lung am reusit sa gasesc un job serios. Nu e chiar un job bine platit intr-o companie multinationala, dar e un job antrenant de care sunt multumit, dar in aceste vremuri tre` sa fii multumit cu orice job. Culmea e ca am reusti sa gasesc un job si pentru un prieten, nume de cod I ( i cu caps lock ).



Dar sa trecem la lucruri serioase acum……a reinceput TRUE BLOOD!!!!! Toate bune si frumoase, m-am pregatit eu de vizionare, m-am facut comod alaturi de…..evident….EA!!! Episodul a inceput promitator, suficient cat sa iti retrezeasca pasiunea pentru acest serial. Acum, nu vreau sa spun prea multe despre acest prim episod…dar cred ca au un regizor nou si ……gay.

Au fost cel putin 3 faze care m-au lasat cu impresia ca se schimba directia serialului, din problemele vampirilor cu integrarea in societate in problemele vampirilor gay, si nu numai, cu integrarea in societate. Daca o tin tot asa nu stiu ce o sa se aleaga, sper sa nu ne dezamageasca.

No comments

Random Posts

3/random/post-list