Evident, ma plang de toate

Sunt roman, si nu sunt sigur ca e neaparat un motiv de mandrie, dar totusi ma bucur ca nu traiesc intr-o tara africana in care pot fi luat sclav, la propriu, sau chiar omorat si lasat sa ma usuc la soare. O sa incep si eu sa ma plang ca toata lumea ca Romania e o tara naspa, ca sistemu` e bisexual si ne f**e pe toti incet si sigur.

Primul lucru de care ma plang: una bucata frate am si eu ( in rest surori ) si cica i se face rau, da rau de tot si vine salvarea si ii zice ca daca vrea sa ajunga mai repede sa ia un taxi ca ajunge mai repede, ei au nu stiu ce probleme si ajung mai greu. Asa ca, cu durerile pe care le avea, s-a suit in masina si s-a dus spre spital cu masina personala ( micul Schumacher ce e el ), care e totusi departe. Eu ma intreb, daca lui i se facea rau pe drum si facea un accident, cine era vinovat? El ca nu s-a dus cu ambulanta vietii, soferul ambulantei ca poate nu avea chef sa il duca…..si lista poate continua. Pe cine sa astepti noaptea in parcare, cu o bata in mana….si astepti, astepti si cand vine ii f**i una peste genunchi ca sa nu mai aiba de ce sa se mai grabeasca vreodata undeva.



Al doilea lucru care ma enerveaza dar care totusi nu prea tine de tara asta minunata,e ceva local, tine mai mult de cei care se ocupa de transportul public din Iasi, sunt scaunele din aceste autobuze, sunt al naibii de alunecoase, indiferent de locul pe care mi-l aleg, plasticul ala caruia ii spun scaun, ma face sa alunec la fiecare accelerare si in mod special la franare, trebuie sa ma ancorez bine de tot cu picioarele, atat de bine incat cand cobor din autobuz raman cu muschii incordati inca vreo jumatate de ora:)) de parca as fi urcat un deal. As putea sa merg in picioare……WTF ???

Alte plangeri in alte post-uri ca il fac prea lung pe asta si nu il mai citeste nimeni. Urmatorul va fi probabil despre Hai La Fotbal 10 si va contine probabil poze cu echipa castigatoare, adica cea din care fac si eu parte.

No comments

Random Posts

3/random/post-list