La ce am renuntat pentru a avea o viata mai buna

Cu toii ravnim sa avem o viata mai buna, dar suntem dispusi sa facem ceva pentru a ne schimba stilul si felul in care traim? Eu am facut cateva schimbari si ma simt mult mai bine atta din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic. Si te sfatuiesc sa incepi de azi sa faci si tu ceva pentru a te simti mai bine. Nu conteaza ce, nu spun ca regulile mele sunt universal valabile. Ce imi face mie bine s-ar putea sa fie neplacut pentru tine, asa ca o sa dau doar cateva exemple si sugestii care sa te inspire sa faci cateva schimbari.


Sunt multumita cu mine

Da, e foarte important sa inveti sa fii multumit cu tine. Poate cel mai important lucru e sa inveti sa accepti faptul ca nu poti sa cresti in continuu din punct de vedere profesional, ca felul in care arati acum nu se poate schimba peste noapte daca nu faci ceva in acesata privinta. De-asta spun ca e important sa fii multumit cu tine. Asta nu inseamna sa te plafonezi si sa nu mai faci nimic pentru a evolua, ci doar sa accespti faptul ca e nevoie de timp pentru orice schimbare pe care ti-o doresti.

Am renuntat la ce imi facea rau

Evident, vorbesc atat de lucrurile ce imi faceau rau atat fizic, dar si psihic. Am renuntat sa mai merg cu masina. Merg cu mijloacele de transport in comun sau cu bicicleta. Ma simt mai bine asa. Am renuntat la persoanele care ma faceau sa ma simt prost si erau o influenta negativa asupra mea. Am renuntat la obiceiurile pe care le aveam si nu ma ajutau sa evoluez si sa cresc. Ma concentrez asupra mea si asupra vietii mele, de aceea am renuntat la retelele de socializare. Cand ma plictisesc si vreau sa fac ceva, citesc cateva pagini.



Am o viata noua, mai buna,. Ma bucur de ea alaturi de prietenii mei si familia mea, dar poate cel mai mult mai bucur eu singura de toate schimbarile pe care am decis sa le fac. Gaseste si tu lucrurile care iti fac bine si adu-le in viata ta, iar de cele care iti fac rau departeaza-te.  

No comments

Random Posts

3/random/post-list