Factoring-ul poate fi o solutie pentru antreprenorii care au dificultati financiare


Fiecare antreprenor trebuie sa cunoasca solutiile de finantare pe care le are la dispozitie, astfel incat sa fie mai usor sa isi poata gestiona afacerile. Optiunile sunt destul de variate in acest sens, insa se pare ca cele clasice nu mai sunt la fel de actuale pentru tendintele din ziua de azi, cand lumea este mult mai rapida si mai tehnologizata. Astfel, merita sa descoperi solutiile oferite de Omnicredit, prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea online si care, printre altele, propune si factoring pentru imm.
Ce este aceasta solutie
Unul dintre principalele obstacole cu care se confrunta orice antreprenor aflat la inceput de drum este obtinerea finantarii necesare pentru a-si putea pune bazele afacerii. Mai departe, aceasta trebuie sa fie dezvoltata, fapt care impune, din nou, nevoia unor fonduri. Totusi, factoringul este un produs financiar pus la dispozitie de catre Omnicredit care se dovedeste a fi ideal pentru momentele in care e nevoie rapida de lichidati. Astfel, propria firma urmeaza sa incaseze facturi in termen de la 30 pana la 90 de zile, fapt care poate sa blocheze activitatea din punct de vedere financiar. Totusi, prin acest serviciu de factoring pentru imm se vor cesiona creantele, iar banii pot fi incasati instant. Asadar, solutia se diferentiaza de un credit si poate fi vazuta ca o modalitate ideala de accelerare a incasarilor.
Calculeaza direct online
La Omnicredit ai acces la un calculator care este disponibil online si prin intermediul acestuia poti afla imediat sumele de care vei beneficia. Acesta e simplu de folosit si presupune sa iti alegi valoarea facturilor pe care le ai de incasat si scadenta acestora, iar in functie de aceste doua detalii vei descoperi instant suma pe care o primesti pe loc.
Intreaga activitate este online
Faptul ca Omnicredit isi desfasoara activitatea exclusiv online este un alt mare avantaj in conditiile in care nu dureaza mai mult de 30 de secunde pentru a-ti face cont. Mai departe se va plasa cererea de finantare care este analizata in cel mult 60 de minute, urmand ca dupa aprobare, banii sa fie virati in cel mult 8 ore in propriul cont.
Ai parte de toata asistenta necesara
Important este si faptul ca la Omnicredit ai parte de asistenta pentru ca oricine stie faptul ca domeniul financiar este unul complicat si antreprenorii vor descoperi tainele de-a lungul timpului pe masura ce capata mai multa experienta.
Pentru toate afacerile
Daca esti interesat sa inaugurezi propria florarie, a unui spatiu de joaca pentru copii, fie poate a unei spalatorii auto sau a unei companii care sa isi desfasoare activitatea in IT, cu siguranta, ai nevoie de niste solutii de finantare, iar acestea te vor astepta in cadrul Omnicredit. Nu conteaza ce idee iti doresti sa pui in practica, fie care este afacerea pe care o derulezi deja, pentru ca ai garantia ca aici vei gasi finantarea.
Conditii foarte avantajoase
La Omnicredit stii ca te asteapta cele mai bune conditii, incepand de la faptul ca se evita birocratia care e des intalnita in cazul institutiilor financiare clasice. Aceasta pune bete in roate dezvoltarii oricarei afaceri, dar nu si la Omnicredit cand alegi factoring pentru imm pentru ca totul se va rezolva direct online. In plus, echipa de suport sta la dispozitia tuturor celor care se confrunta cu vreo problema, iar pentru ca experienta e bogata, fiecare problema isi va gasi si solutia potrivita. Nu in ultimul rand, oamenii de afaceri au nevoie de consiliere din partea specialistilor, iar cu o experienta de peste 15 ani, cei disponibili aici pot oferi educatia financiara care nu are cum sa lipseasca vreodata.

No comments

Random Posts

3/random/post-list