Sus sau jos?

Uneori nu poti explica daca lumea vrea sus sau jos, cu unii sau cu altii, aici sau acolo. Pentru ca desi multi se plang ca nu le place tot ce vad in jur, nu pleaca sau nu incearca sa schimbe ceva.

Si atunci, de ce sa mai te plangi ca iarba e mai verde acolo (sau ofera senzatii mai tari, dupa caz)? Romania e o tara cu probleme. Dar probleme sunt in toata lumea, iar oamenii fac tot ce pot in toata lumea. Ce rost are sa bocim in cor?

Ce deranjeaza cel mai tare sunt ipocritii de serviciu care fac tot ce pot sa injecteze pesimism in tot ce misca. Pentru ca atunci cand oamenii sunt nemultumiti, cineva scade in sondaje si altcineva creste in sondaje. Nu conteaza cine. Si nu poti spune chiar ca e manipulare – pana la urma, se adreseaza unui public format (teoretic) din adulti, poti sa-ti alegi singur convingerile.

Conteaza sa ne pastram bine intiparita in minte directia in care ne indreptam si dorinta de a transforma orice obstacol in “acel ceva care m-a invatat ceva” – fie ca alegem sa plecam, sau sa ramanem.

No comments

Random Posts

3/random/post-list