Lenjerie de pat

Uitati de magazinele obisnuite daca vrei sa alegeti o lenjerie de pat de calitate, care sa schimbe total aspectul dormitorului, intrucat nu faceti nimic altceva decat sa pierdeti timpul. Asa am facut eu si bineinteles ca imi pare rau ca nu am apelat din prima la Casa New Concept, magazin online foarte bine dotat, unde se gasesc toate categoriile existente, iar pentru fiecare dintre acestea sunt propuse mai multe modele, pentru toate gusturile si preferintele.
Dupa ce am descoperit site-ul am avut nevoie de cel mult 30 de minute pentru a parcurge toate colectiile ca sa pot sa ma hotarasc cu privire la categoria si modelul care sa ma atraga cel mai mult. Nu am fost deloc sceptic cu privire la profesionalismul celor de la CasaNewConcept intrucat site-ul e bine alcatuit si instinctul nu m-a inselat, pentru ca produsele comandate au fost livrate dupa numai doua zile. Si relatia cu curierul a fost una foarte profesionista, asa ca sunt sigur ca nu vor interveni probleme nici pe viitor, astfel ca pot comanda de acum inainte numai de la ei. Am recomandat acest magazin si prietenilor mei care inca nu au apucat sa comande, dar pot sa pariez ca nu vor fi dezamagiti nici de produse, dar nici de colaborare.
Eu am ales o lenjerie de pat simpla, alba, fara nici un imprimeu pentru ca aceasta mi se parea cea mai potrivita in dormitorul meu. Lenjeria e confectionata din bumbac 100%, iar acest material este ideal in mai multe conditii pentru ca e foarte placut la atingere, comod, este usor de intretinut, dar si promite o lunga durata de viata, fara sa capete un aspect uzat intre timp.
Despre preturi pot spune ca sunt foarte atractive si, cu certitudine, oricine isi permite sa aleaga o lenjerie de pat care sa se potriveasca in propriul dormitor, din propriul dormitor. De asemenea, pe site se gasesc si foarte multe oferte si promotii, iar cea care mi-a atras atentia dintre toate este cea 1+1 gratis de care vreau sa profit la urmatoarea comanda. In plus, daca comandati produse in valoare de 399 de lei, transportul e din partea casei.

No comments

Random Posts

3/random/post-list