Despre Tatuaje

Că tot mai nou se vorbește despre tatuaje, ele mie chiar îmi plac! Unul dintre tatuajele pe care le ador este cel al colegei mele de grupă, Xnuța. Este absolut adorabil!!! Trebuie să recunosc că după ce l-am văzut anul trecut, am fost fascinată. Și ce credeți? Vroiam să-mi fac și eu unul. Al meu vroiam să fie, ori la încheietura mâinii, ori într-o zonă mai retrasă (nu eram hotarâtă unde). Cel mai drăguț era că aveam și un model bine definit – cheia Sol. Nea, am ce am cu muzica, n-ar fi o noutate.

Așa cum eram foarte hotărâtă că vreau să-mi fac unul, am ajuns cu mami la o discuție despre aceste accesorii, „necreștine” în viziunea ei. Rebelă din fire, am luat-o cu asalt: că de ce; că sunt drăguțe, numai să nu exagerezi și dăi cu argumente pentru a convinge o doamnă cât de mișto ar fi un tatuaj… Asta până s-a prins mămica mea care erau intențiile mele de fapt și mi-a dat-o scurt: „Mami, ți-am iertat totul până acum!” (și nu că aș fi fost un copil problematic) Nu am mai avut nevoie de prea multe explicații și restricții. Am înțeles perfect ce vrea să-mi zică și că Doamne Ferește dacă îndrăznesc măcar să mă gândesc să-mi fac vreun „desen pe mine”.

Din acel moment, nu știu cum să vă spun, dar parcă mi-a pierit orice chef de tatuj. Mi-a pierit tot entuziasmul!

Și totuși mi-a rămas pasiunea pentru tatuajele la bărbați. Asta da, că nu se schimbă! Îmi plac atât de mult! Să fie unul masculin, nu vulgar și să fie pe mână sau pe spate. Acum desenul sincer, pentru mine contează mai puțin, important e să fie original.

Unul dintre tatuajele care îmi mai plac este cel al cântăreței Antonia. Este atât de finuț! Acum, îi urez să-l poarte sănătoasă, că de frumoasă nu încape îndoială că ar fi.

Voi ce părere aveți despre acest tip de accesoriu? V-ați face vreodată un tatuaj?

No comments

Random Posts

3/random/post-list