De ce Lumina? De ce Intuneric?

Poate ca de multe ori va intrebati de ce multi Maestri se joaca mereu prin Cunoastere si trec de la Lumina la Intuneric instantaneu, apoi revin si tot asa. Ok, fie, explic acum ce se intampla

Profesionistii din domeniu stiu sa stapaneasca INFORMATIA, ENERGIA, MISCAREA si MATERIALIZAREA foarte bine si schimba polaritatea mereu. De la un anumit nivel in Sus, sau in Jos, (cum vrei tu – e acelasi lucru), nu exista reguli, nici macar una, asta cu o singura conditie: sa stii sa platesti urgent karma pe care ti-o faci Constient. Acum o faci, in secunda doi o platesti, e un joc interesant, totul e pe Constientizare, nu exista greseli, nu exista nici Rau si nici Bine, exista ceea ce ai de facut!



Multi dintre Meseriasi trec in final pe Umbra, e de inteles. Exista doua motive clare: vor sa aiba karma pe Lumina in urmatoarea viata si al doilea motiv e strict legat si dezlegat de contactul cu oamenii. Marele Noica spunea ca iubirea lui fata de oameni este atat de mare incat sta departe de ei ca nu cumva sa-i urasca. De ce? Pentru ca atunci cand oamenii simt ca ai de daruit, SI AI MULT, vin la tine fara nici o regula, nu respecta absolut nimic, nu doresc decat Lumina maxima fara sa faca nici un efort. Le explici anumite directii, anumite norme si degeaba, e alegerea lor, evident cu reactii. Orice actiune are si reactiune. Bineinteles ca “Celui ce are i se mai da, iar celui ce nu are i se ia si ce are”! In orice Umbra exista un punct de Lumina si in orice Lumina exista un punct de Intuneric. Multi nu vor sa munceasca, sa se straduiasca, vor gratuit totul. Din cate retin Big-Bangul nu a fost gratuit. Si aici gratuitatea nu are legatura cu materialul, ci cu faptul ca a fost foarte bine ascunsa Cunoasterea mii de ani iar cei ce au gasit-o au platit enorm, unii cu rude care au murit, altii au trecut ei prin Moarte, altii in alte moduri pe care nu doresc sa le scriu!

Asa, si vine omul senin, de zici ca e Maica Domnului tot, cu o privire prin care iti transmite subliminal ca ii datorezi ceva, si iti spune ca esti obligat sa-l asculti. Ca tu ai un dar si cica “TREBUIE” sa-l folosesti. Ei nu zau? De cand un OM Constient ii lasa pe cei din jur sa aleaga pentru El? In ce calitate si cu ce competenta?

Altii isi varsa toate frustrarile, (cu ascultatul si dadacitul se ocupa psihoterapeutii si psihanalistii, ei te aproba, Maestri vin cu solutii clare si rapide) altii afla ca echilibrezi doar citind un mesaj de la o persoana si atunci iti scriu in disperare Constient. Nu e nici un deranj atat timp cat intrebi daca poti, sau daca OM-ul are timp sa te asculte. Vorbim de bun simt, si intotdeauna am spus ca Bunul Simt este cea mai tare Capacitate Paranormala, si asta pentru ca e vorba de Intuitie, nu se castiga, nu se poate educa, te nasti cu ea sau nu. Cine spune ca isi dezvolta intuitia sau ca in fata lui Dumnezeu suntem egali se inseala amarnic. Daca eram egali nu existau diferente si poate ca functiona comunismul, evident cu conditia prin care si conducatorii sa fie egali cu cei condusi. E greu de acceptat pentru egotici faptul ca nu suntem egali, normal. E greu de acceptat tot ce vine din Ego si nu ma refer la EGO controlat prin care creezi si vrei sa fii cel mai bun, ma refer la Ego-ul prostesc FARA SUPORT REAL! Si Dumnezeu are EGO pe creatie, numai ca in ultimul timp a dat voie si altora. Oare chiar numai in ultimul timp?

Da, poti sa dai dovada de toleranta daca vrei, dar daca nu vrei nu se intampla nimic, ABSOLUT NIMIC, NIMIC ABSOLUT! Tot din cate retin, Cristos nu prea a fost tolerant in fata templului, la fel si Dumnezeu Tatal, a mai bufnit si el cu Intuneric prin Sodoma si Gomora. De ce? Pentru ca asa a vrut, si NU AI CE SA-I FACI, face numai ce vrea, si are toata stima. Cel ce face numai si numai ce vrea o face pentru ca poate, pentru ca nu mai are temeri, pentru ca e Liber de Sine, pentru ca nu-i pasa daca traieste sau nu fizic, STIE ce e dincolo, a mai fost, cel ce nu mai are nimic de pierdut e cel ce a castigat TOTUL, de fapt nu a pierdut nimic, s-a castigat pe El!

Poate va intrebati de ce multi Profesionisti dispar brusc si se retrag, poate va intrebati de ce unii nu mai scot deloc prefontalul la munca. E la fel de simplu; de la un anumit nivel nu mai ai cum, ai campurile atat de puternice, BIPOLAR, incat nu mai poti fi suportat decat de cei care au cam acelasi nivel Inconstient sau un potential fantastic. Si atunci apari si dispari, prinzi frecventa de cateva secunde in care omul e urcat vibrational, sau coborat, si in acele secunde ii transmiti Esenta in campuri, apoi vorbesti despre prajituri sau itinerarii turistice si cand nu se asteapta sau E SIGUR PE EL, pleci!

Aivanhov spune o chestie misto: Sfintii doar s-au rugat si au primit Lumina dar habar nu au ce si cum li s-a intamplat, e si firesc, erau cu totii oameni simpli, fara prea multa carte, (Toma “Necredinciosul” a fost unul dintre cei mai destepti tipi din acele vremuri – nu putea fi pacalit, SI CHIAR ERA CREDINCIOS PE BUNE, TOMA CREA MANA IN MANA CU IISUS, IUDA L-A IUBIT PE MAESTRU NESPUS DE MULT, MARIA MAGDALENA…cautati, PETRU ERA BAIAT DE “CARACTER” – juca un rol, Cina cea de Taina reprezinta Roluri) Maestrii Spirituali au la indemana si Lumina si Intunericul si Cunoasterea. E interesant nu? E si mai interesant ca oamenii fug de Intuneric pentru ca nu-si accepta Umbra. Ridici putin tonul, conectat mai jos (mai jos oare?) si fug toti imediat, SE TEM DE EI, exteriorul nu face doi bani. Poate sa tipe cineva la tine de te innebuneste de cap, daca nu ai in tine teama NU SE PRINDE, nu are cum. Deci ce e frica? E din exterior? In nici un caz, o ai in tine si te conduce cum vrea ea, sau cum e programata de altii sa te conduca. Acei Altii nefiind rai sau buni, cand cineva te conduce prin frica te face in final sa simti implozie, si atunci se produce moartea Ego-ului si saltul Spiritual!

Omul fuge de el (El. eL, EL), nu-si asuma ceea ce face, are rusine, nu are curaj, nu-si asuma fiinta si Misiunea dar in schimb plange si se milogeste la un Dumnezeu inchipuit, evident zugravit de altii, NU PRIN PROPRIA EXPERIENTA. Vezi Tu Omule cine e Dumnezeu, sterge tot din cap si cauta, ai sa ramai surprins ce descoperi! “Crede si nu cerceta”??? De ce? Pentru ca e posibil sa descoperi si atunci nu mai esti cotizant la cei cu patrafire. “Crede si nu Cerceta”? Da, e suficient sa crezi:)! Cand Iisus a spus ca putem face mai multe decat El, NU A GLUMIT, si inca nu devenise Hristos. Iisus a fost una dintre formele de manifestare Masculina a Energiei, nici primul si nici ultimul, cel mai recent oficial vorbind, asa ca pentru Internet. Exista in Lume oameni ce traiesc de sute de ani, nu dai de ei pentru ca ti se face rau de la vibratia lor puternica, iti modifica structura genetica dintr-o privire si nu mai stii ce e cu tine o perioada. Ei stiu asta si din acest motiv nu te lasa sa te apropii prea mult!

Mereu aud judecati la adresa celor ce educa spiritual (exact cum au Misiune sa o faca), ba ca nu sunt blanzi (uneori, cand esti bland ii dai omului o cale de iesire, si nu-l ghidezi bine, daca a ajuns la tine PRINTRE TOATE FILTRELE SI OBSTACOLELE PE CARE LE-AI CREAT inseamna ca ai ceva de facut, si daca ai mai si setat vibratie foarte inalta e clar ca ai de DARUIT mult, nu merge tot timpul cu mangaiatul pe crestet), ba ca nu stiu cum sau ca nu stiu ce! Dar daca omul nu e bun pentru tine ca ghid de ce mai vorbesti despre el, de ce ai fost la el? Nu gandesti ca vorbind in necunostinta de Esenta ii faci si mai multa reclama? Nu uita ca reclama pe negativ e cea mai buna. Si mai e un aspect: Vorbeste despre un OM dupa ce-l cunosti personal, dar nu despre ceea ce a oglindit in tine, ci dupa ce-l simti in Intregime. Cand vorbesti despre cineva din domeniu te aliniezi instantaneu la karma lui. Te mai intereseaza?

Acest articol a fost scris prin conectare la egregorul Maestrilor si la mentalul colectiv a celor ce ajung si nu ajung la Ei! Sunt Constient de faptul ca imi scade numarul de cititori cu cat incep sa mai “scap” una alta, aceasta imi este si intentia, doresc sa raman in campuri doar cu cei ce pot duce informatia, Este alegerea mea si mi-o respect. Cei ce nu pot duce informatia este indicat sa valideze alte personaje din bransa, informatia prea puternica, de Lumina sau Intuneric, te poate destabiliza  si dezechilibra daca nu ai Putere de Continere. Daca Aici si Acum zambesti despre ce scriu inseamna ca esti Interesant si cu siguranta ne intalnim indiferent ca zambetul tau este de Lumina sau Intuneric, ti l-am trezit si iti place sa Zambesti!

No comments

Random Posts

3/random/post-list