Smartwatch de dama

Smartwatch-urile sunt foarte populare in ziua de azi intrucat sunt ideale in nenumarate situatii si pot simplifica diferite activitati, iar pe piata sunt disponibile mai multe modele, dedicate atat barbatilor, cat si femeilor. De regula, acestea din urma sunt mai preocupate de partea estetica, insa nu trebuie omise nici functiile aduse de un ceas inteligent.
Mai comod de vorbit
Legatura dintre ceas si telefon se efectueaza prin Bluetooth, iar pe aceasta cale se pot initia sau prelua apeluri direct de la incheietura mainii, printr-o simpla atingere, fapt care poate fi ideal in nenumarate situatii, in trafic la volan sau de fiecare data cand avem mainile ocupate.
Discretie
Totodata, agenda telefonului este transferata instant catre ceas, unde pot fi urmarite, de asemenea, si toate mesajele si notificarile venite de pe retelele de socializare, precum Facebook, Twitter, Instagram si nu numai, totul intr-un mod foarte discret.
Pentru sportivi
Indiferent de modelul de smartwatch de dama ales, acestea au incorporate cateva functii de baza, unele dintre ele fiind dedicate sportivilor, cu care poate fi monitorizata si imbunatatita activitatea. Pedometru, barometru, altimetru, cronometru sau termometru, toate pot fi foarte utile, in special functia de monitorizare a somnului, avand in vedere ca odihna este esentiala pentru fiecare dintre noi.
Usor de folosit
Orice dispozitiv e foarte usor de folosit, functiile folosite fiind accesibile prin intermediul ecranului tactil, a carui display variaza de la un model la altul, insa media este de 1.5 inch. Totodata, capacitatea medie a bateriei este de 400 mAh, ceea ce asigura o autonomie de pana la 3, 4 zile, in functie de intensitatea folosirii, in timp ce pentru o incarcare completa pot fi de ajuns circa trei ore.
Mergi in showroom
Pentru a alege un smartwatch de dama grozav oricine poate plasa o comanda la iUni, in cadrul magazinului online, gama fiind foarte variata, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Totodata, pentru ca orice client sa fie sigur ca va lua cea mai buna decizie, acestia au posibilitatea de a merge in showroom-ul din Bucuresti pentru a testa sistemele si pentru a fi mai simplu sa se faca o alegere.

1 comment

  1. Smartwatch-urile dedicate femeilor finute si cu un design atragator sunt excelente si cand vine vorba de o accesorizare corecta la o tinuta sport sau de miscare. Eu unul m-am uitat si pe https://www.xkids.ro/ inainte sa dau comanda de un ceas smart pentru a-i face o bucurie sotiei. In final eu m-am ales cu un zambet multumitor si totodata am indemnat-o indirect sa mearga la sala de fitness.

    ReplyDelete

Random Posts

3/random/post-list