Cat costă un implant dentar la Stoma Urgent și cât de repede ne revenim după operație?

Implantul dentar și durerea sunt doi termeni care provoacă uneori îngrijorare printre pacienții care recurg la această soluție.

Cu toate acestea, plasarea unui implant dentar nu este dureroasă, având în vedere mijloacele cu care se lucrează în zilele noastre. Întregul proces, realizat de chirurgii noștri, este unul scurt, timpul necesar punerii unui implant este între 15 și 30 de minute. Osul este astfel mai puțin traumatizat, aspect ce favorizează vindecarea rapidă și eficientă.

În plus, pentru confortul dumneavoastră, chirurgii noștri stomatologi vă vor indica sistematic analgezice și antiinflamatoare la sfârșitul intervenției. Astfel, nu vei avea  dureri postoperatorii și îți vei putea relua cursul vietii normale imediat după intervenție.

Cum se realizează procedura pentru a evita durerea?

Fixarea implantului dentar se face sub anestezie locală. Cu alte cuvinte, nu simți nicio durere în timpul procedurii, deoarece zona vizată de plasarea implantului dentar este complet desensibilizată.

După punerea implantului, trebuie respectată o perioadă de vindecare de 3 până la 9 luni pentru ca osul să se vindece în jurul implantului dentar. Odată ce osteointegrarea este completă, proteza ceramică finală poate fi amplasată pe bontul implantului dentar, însă și această a doua etapă este complet nedureroasă.

Pentru a vă permite să vă relaxați și să minimizați această teamă de durere, medicii clinicii noastre stomatologice vă vor recomanda, de cele mai multe ori, tratamentul sub sedare intravenoasă, care nu este altceva decât o anestezie complementară anesteziei locale, efectuată de un medic specialist.

Cu alte cuvinte, te vei afla într-o stare de semi-conștiință și apoi vei fi deconectat de realitate pe toată durata intervenției. Ești relaxat și pierzi noțiunea timpului în timpul procedurii, fără a adormi complet. Nu veți avea dureri nici în timpul, nici după procedură.

După fixarea implantului, putem simți durere?

După punerea implantului dentar și în următoarele zile pot apărea diverse reacții, însă cea mai des întâlnită este o ușoară sensibilitate. Totul depinde și de metoda de operare folosită pentru punerea unui  implant. Această durere postoperatorie cedează cu ușurință imediat după luarea de analgezice calmante, care vă vor fi recomandate în urma intervenției.

În general, la doar câteva zile după punerea implantului dentar, nu ar trebui să mai ai dureri postoperatorii, umflături sau hematom.

Vreți să aflați și cât costă un implant dentar la Stoma Urgent?

Întrucât dorim să găsim soluții pentru problemele pacienților noștri, prețul unui implant dentar în clinica noastră începe cu 1000 de lei și crește treptat. Așadar, acum că ați aflat și cât costă un implant dentar la Stoma Urgent, nu rămâne decât să vă programați cât mai rapid pentru o consultație, astfel încât operația să aibă loc cât mai repede cu putință. 

 

No comments

Random Posts

3/random/post-list