Atunci cand iti slabesc buzele ingrozitor...

Vine o vreme, cand toate slabesc (sa nu zic ca imbatranesc): ochii, sanii, obrajii si buzele! Toate parca se subtiaza, atarna dizgratios si se umplu de riduri si de pete. Pana si buzele care erau carnoase si care iti aduceau un plus de culoare, cand le rujai, te tradeaza! Razi si gura ta are un aspect trist din cauza colturilor lasate. Sa stii insa ca poti oricand sa te prezinti la clinica Doctorului Renert si sa soliciti marire buze cu acid hialuronic, tratament rapid, nedureros, fara perioada de recuperare dupa interventie.
Ce se va intampla cu buzele tale dupa injectie?
-in locul unor buze care atarna, lipsite de forma apar buze pline, cu aspect vizibil intinerit, fiindca acidul hialuronic reface muschii lasati si ii umple uniform si natural
-estompeaza pana la stergere petele maronii care sunt efectul imbatranirii. Cu timpul acestea se extind si pe buzele usor decolorate, dar sunt mult mai numeroase pe pielea din jurul gurii.
-ridica natural colturile buzelor, oferind fetei un aspect vesel si tineresc.
Acidul hialuronic este tolerat de toate organismele, nicio persoana nu s-a dovedit a fi alergica la acesta substanta, in plus, nu are niciun alt efect negativ asupra organismului.
Injectarea de acid hialuronic este unul dintre cele mai usoare procedee de infrumusetare si nu ia mai mult de 10-15 minute, pacientul plecand din clinica in aceeasi zi, pe picioarele sale. Cei din jur nu vor vedea nicio transformare in afara imbunatatirii aspectului buzelor.
Pacientii care se tem de injectii au motive sa isi invinga teama. In primul rand ca o injectie obisnuita nu doare mai tare ca intepatura de albina. Este mult mai sacaitoare si mai rea durerea de masea. In al doilea rand, marirea buzelor cu acid hialuronic se face dupa aplicarea cremei cu efect de anesteziere rapida si profunda. Desi zona buzelor este extrem de dureroasa, crema isi face treaba si nu vei simti acul care are rolul de a distribui uniform substanta in jurul gurii.
In cazuri extreme, medicul decide interventia chirurgicala, dar tine minte: acidul hialoronic face minuni!
Buzele marite prin acesta metoda extrem de simpla isi pastreaza aspectul timp de un an.
Cilinica prezentata mai sus este ultradotata, iar personalul amabil, prietenos si extrem de priceput. Atat femeile, cat si barbatii pot solicita diferite servicii de infrumusetare cu incredere, fiindca intotdeauna se alege ceea ce este mai bun pentru pacient si acesta este informat pas cu pas despre etapele tratamentului, masurile de precautie, eventualele riscuri, perioada de recuperare.
Pentru femei se pot face: lifting facial, marire buze, estetica sanilor, liposuctie, umplerea/depigentarea cearcanelor, epilare completa, iar barbatilor li se poate oferi epilare definitiva, implant de par, modelarea buzelor si a pleoapelor, indepartarea ridurilor faciale.
Dupa cum se poate observa, in clinica prezentata nu se face discriminare, atat femeile cat si barbatii fiind tratati cu aceeasi grija pentru reconstituirea imaginii din tinerete sau imbunatatirea unor aspecte fizice. In timp ce femeile isi pot pune silicoane pentru a avea sani mai mari si mai fermi, barbatii pot obtine o ingrosare permanenta a penisului cu picaturi de silicon.

No comments

Random Posts

3/random/post-list