Cadouri pentru iubitul tau

Ti s-a intamplat vreodata sa fii in pana de idei atunci cand vrei sa iti surpinzi iubitul cu un cadou inedit?
Si mie mi s-a intamplat, insa magazinul online de haine Answear.ro m-a scos la lumina. Eram inca in cautarea unui cadou pentru ziua iubitului care se apropia si nu reuseam sa ma hotarasc la ceva anume, deoarece el are de toate si nu voiam sa il jignesc cu un cadou care sa nu ii placa.
Am cautat sfaturi pentru cadouri de barbati pe internet si pagina celor de la Answear.ro mi-a iesit la rezultate.

Acesta ofera sfaturi utile pe blogul Answear, despre cum sa iti surprinzi iubitul cu un cadou pe masura.
Fie ca alegi chiloti barbati de pe Answear sau o pereche de ochelari Ray Ban nu ai cum sa dai gres atata timp cat produsele apartin unui brand de lux.
Am ascultat sfatul si i-am cumparat un set de boxeri de pe Answear si o pereche noua de ochelari ray ban .
Stiind ca ii plac lucrurile de calitate, i-am cumparat un set de boxeri de la G-Star Raw negri, deoarece este culoarea sa preferata. Acesti boxeri sunt realizati din bumbac 100% si materialul este delicat pe piele neexistand riscul de iritatii sau alergii.

Ochelarii Ray Ban sunt modelul clasic aviator, cu lentile fumurii si rama aurie. Acest model este unul pe care l-am vazut la foarte multi barbati, deoarece se inspira de la actorii faimosi de la Hollywood precum Tom Cruise, care a promovat acesti ochelari in filmul Top Gun.
Odata ce am plasat comanda pe Answear.ro am primit un mesaj pe email-ul meu ce confirma trimiterea obiectelor prin curier. La doua zile am fost contactata de curier pe numarul personal. Coletul pe care il asteptam, sosise.

Din fericire, am avut parte de transport gratuit, datorita faptului ca produsele cumparate pe Answear.ro au depasit suma de 100 ron.
Inainte de a ambala cadoul pentru iubitul meu, am dorit sa ma uit pesonal la obiectele cumparate si nu am avut niciun repors. Atat ochelarii, cat si setul de boxeri, mi s-au parut foarte bine realizati si ca au meritat fiecare banut. Cu siguranta, am sa mai cumapr de pe Answear.ro, deoarece detine produse inedite, la preturi avantajoase.

Desi mi-a laut ceva timp sa ma hotarasc la un cadou anume, Answear.ro m-a ajutat sa fac alegerea potrivita si sa cumpar produse demne de orice barbat care doreste sa arate bine.

1 comment

  1. Bravo că te-ai decis să faci cumpărături acolo pentru a-ți surprinde iubita cu un cadou unic, prietena mea de la NewCasinoRO comandă des și ea acolo. Întotdeauna este un plus când găsim un magazin online care oferă produse de calitate la prețuri foarte bune, iar acest site pare a fi un astfel de magazin. De asemenea, trebuie menționat faptul că livrarea gratuită este întotdeauna o opțiune atractivă pentru cumpărători.

    ReplyDelete

Random Posts

3/random/post-list