Avantajele obtinerii certificarii ISO 18001

Certificarea OHSAS 18001 este potrivita pentru toate companiile care doresc sa reduca riscurile de sanatate si siguranta pentru personalul lor, vizitatorii, dar si clientii pe termen lung. Aceasta certificare, recunoscuta in peste 80 de tari, este cea mai cunoscuta in domeniul sistemelor de management al sigurantei. De asemenea, ea demonstreaza ca sanatatea si siguranta angajatilor este o prioritate pentru compania dumneavoastra. La ISO Standard puteti dobandi rapid si simplu certificarile de care aveti nevoie pentru a oferi incredere clientilor, dar si pentru a fi cotati drept o firma serioasa.

Un sistem de management pentru securitatea muncii - OHSAS 18001

Sistemul de management al securitatii si sanatatii la locul de munca certificat OHSAS 18001 acopera intreaga gama de specificatii tehnice de management. Puteti identifica si analiza riscurile potentiale si puteti evalua riscurile asociate, pe care le puteti utiliza apoi ca baza pentru proiectarea si planificarea obiectivelor si programelor pentru a imbunatati siguranta angajatilor. Definirea responsabilitatilor si instruirea angajatilor este o masura preventiva pentru a face fata oricarei potentiale situatii de urgenta.



Scurta prezentare a avantajelor pe care le puteti avea daca alegeti o certificare ISO 18001 de la ISO Standard

Certificarea OHSAS 18001 emisa de ISO Standard va faciliteaza calea pentru:

-       pentru a atrage atentia personalului asupra sigurantei si pentru a-i motiva

-       pentru a va asigura ca respectati cerintele legale privind sanatatea si siguranta

-       evita accidentele

-       reduce timpii de aferenti perioadei de stagnare a productiei

-       reduce costurile asigurarii

-       imbunatateste imaginea de marca pentru clienti, furnizori, autoritati si investitori

Sase pasi pentru o mai buna siguranta la locul de munca

  1. Audit preliminar (optional)

Auditorii de la ISOStandard efectueaza un audit preliminar pentru a stabili daca cerintele legate de acest standard au fost deja puse in aplicare in companie si, daca da, care dintre acestea.

  1. Revizuirea documentelor

Echipa de audit stabileste daca documentatia sistemului de management indeplineste deja cerintele OHSAS.

  1. Audit

Auditorii nostri verifica modul in care compania respecta sistemul sau de management al sigurantei si asigura eficacitatea acestuia.

4. Eliberarea certificatului

Cand toate cerintele sunt indeplinite, compania primeste un certificat de la ISO Standard. Acesta din urma certifica integritatea sistemului de management al sigurantei muncii si conformitatea cu cerintele standardului OHSAS 18001.

5. Audituri de supraveghere

Auditele noastre anuale de supraveghere va permit sa va imbunatatiti in mod constant procesul.

6. Reinnoirea certificarii

Dupa o anumita perioada de timp, are loc un audit de reinnoire. Acest lucru asigura un proces de imbunatatire continua si arata asociatilor si clientilor angajamentul de a imbunatati siguranta pe termen lung.

Doriti sa le aratati clientilor, partenerilor si angajatilor ca sanatatea si securitatea la locul de munca este o prioritate in compania dumneavoastra? Datorita certificarii internationale OHSAS 18001, puteti dovedi firma dumneavoastra reduce riscurile de sanatate si securitate in munca pe termen lung.

 

1 comment

  1. Buna ziua, ma numesc Marius Calugaru, reprezint firma de publicitate online Perspektive Vision si va contactez pentru a va propune o colaborare pe termen lung care sa implice postarea de articole pentru promovarea clientilor nostri pe site-urile reprezentate de dumneavoastra.

    Ma intereseaza sa-mi trimiteti pretul pentru urmatorul serviciu:
    - articol redactat de echipa noastra si postat pe site-ul dumneavoastra

    Daca oferiti si alte servicii puteti sa-mi trimiteti si preturile pentru acestea.

    In cazul in care aveti pregatit si un rate card mi-l puteti trimite. Ma intereseaza o colaborare pe termen lung. Daca doriti putem discuta la telefon mai multe detalii. Ma puteti contacta la nr. 0785351511.

    ReplyDelete

Random Posts

3/random/post-list