Ce tipuri de epilare sunt recomandate barbatilor?

Subiect controversat, dar tot mai popular in ultima vreme, epilarea la barbati a fost mereu una problematica si o adevarata provocare pentru reprezentantii sexului masculin. Daca la femei stim deja clar ce fel de tipuri de epilare functioneaza si care sunt cele mai solicitate, care se folosesc acasa, care se vor cere doar la salon, la barbati lucrurile se complica destul de mult.

Pe de o parte avem fire de par si pilozitate diferite de cele ale femeilor, deci nu putem aplica cu succes toate tehnicile si metodele, tipurile de epilare care functioneaza de ani la femei. Pe de alta parte e si o reticenta a barbatilor legata de anumite metode de epilare care pot fi prea dureroase pentru ei, care nu sunt obisnuiti deloc cu epilarile saptamana de saptamana, asa cum se intampla la femei.

O epilare definitiva barbati Iaşi ar putea fi facuta prin utilizarea mai multor tipuri de epilare. De exemplu, barbatii s-ar putea epila acasa sau chiar la salon cu ceara. Ai rezultate care dureaza si sase saptamani, scapi pe loc de parul corporal din zonele dorite, se indeparteaza de la radacina prin smulgere. Marele dezavantaj al epilarilor cu ceara la barbati tine de durere, evident, care poate fi insuportabila mai ales daca sunt zone mari de epilat si foarte mult par. Se mai adauga si iritatiile, problemele aparute imediat dupa epilare, sensibilitatea mult prea mare dupa folosirea cerii.

Alternativa mai putin dureroasa la epilarile cu ceara este crema depilatoare. Practic se decompun legaturile chimice de la nivelul firelor de par, firele de par mai groase ale barbatilor vor fi mai usor de indepartat prin radere, dar efectele sunt de scurta durata, in doua sau trei zile iar ai nevoie de epilare. Apar si alergiile, iritatiile, asa ca ar fi de evitat folosirea acestei metode de epilare la barbati daca stiti ca aveti probleme dermatologice.

Cea mai populara metoda de epilare la barbati este de departe cea cu lama de ras. Cu spuma de ras si rabdare scapi de parul corporal din toate zonele usor de accesat, mai putin de cel de pe spate, desigur. Cu cat au loc mai multe epilari cu lama de ras, cu atat parul se va ingrosa si epilarile vor fi si mai dificile, parul va creste si mai repede.

Pentru o epilare definitiva barbati Iaşi cu efecte pe termen lung si fara reactii adverse notabile specialistii recomanda epilarile definitive cu laser la salon. Se va indeparta 75%-90% din parul corporal din zona vizata, va fi nevoie de 6-10 sedinte la 6-8 saptamani distanta intre ele, sedinte de intretinere de doua ori pe an sau o data pe an, depinde de recomandarile primite. 

Epilarea cu laser la barbati chiar da rezultate, laserul cu trei lungimi de unda actioneaza imediat si fara a afecta pielea sau firele de par din jurul zonei de epilat. Efectele se vad de la prima sedinta si sunt usor de observat la finalul sedintelor. Costurile nu mai sunt asa de mari ca inainte, asa ca iti poti permite sedintele de epilare la salonul preferat si scapi mult mai usor de parul corporal in exces tipic pentru barbati.

No comments

Random Posts

3/random/post-list