De ce se recomanda epilarile definitive la salon in timpul iernii?

Epilarea devine un subiect important mai degraba odata cu venirea verii, cand ai nevoie sa arati bine in momentul in care mergi la plaja sau poate la bazin. Insa specialistii in epilare recomanda epilarile definitive in timpul iernii. Si daca te gandesti logic este mai bine sa te epilezi iarna decat la inceput de vara pentru ca permiti pielii sa se refaca dupa epilarile definitive cu laser, poti sa iti ingrijesti pielea cum vrei si sa eviti expunerile la soare pentru perioade prelungite. Rezultatele epilarilor definitive apar mai repede si eficienta lor este mai mare, respecti si recomandarile specialistilor de la salon legate de bronz si de expunerea la soare in timpul sedintelor de epilare.

Daca te-ai gandit deja la o epilare definitiva barbati Iaşi la un salon cu experienta poti sa te programezi inca din lunile de iarna. Care ar fi motivele pentru care merita sa te epilezi definitiv iarna?

Cum am mentionat deja, nu te mai expui la soare atat de mult si asta e cel mai important motiv. Puterea laserului folosit la epilarile definitive este mai mare cand nu ai pielea bronzata, vei avea nevoie de mai putine sedinte de epilare pentru ca pielea va fi oricum mai deschisa la culoare decat in timpul verii. Cand ai programata totusi o vacanta intr-o tara exotica unde te vei bronza oricum e bine sa astepti 3-4 saptamani ca sa scapi de bronzul prea puternic.

Porii sunt inchisi, nu se vor incarca de la caldura, transpiratia nu va fi excesiva, un lucru important pentru epilarile definitive la salon si pentru o gestionare mai usoara a reactiilor posibile dupa epilare, iritatii, mancarimi, posibile inflamari in cazuri rare.

Ai nevoie de saptamani bune pentru a termina cu o epilare definitiva barbati Iaşi, asa ca e perfect daca incepi epilarile la salon inca din iarna. Intre epilari va fi nevoie de 4-6 saptamani, pielea e oricum sensibila dupa sedintele de epilare si nu trebuie sa o expui la soare o perioada destul de lunga. Deci e perfect sa programezi epilarile pe toata durata lunilor de iarna ca sa arati bine vara, pe plaja sau la bazin.

Iarna esti mereu acoperit din cap pana-n picioare, nu ai piele expusa la soare ca in timpul verii, poti lasa parul sa creasca si poti folosi lama rapid cu o seara inainte pentru a avea cele mai bune rezultate in timpul sedintelor de epilare definitiva laser. Nu iti mai faci griji despre cum vor arata zonele unde te razi, poti sa le ascunzi fara probleme sub haine, poti sa lasi sa creasca parul cat e nevoie fara sa te temi de modul in care acesta va arata cand iesi in public.

Si tot iarna e mai usor sa nu transpiri foarte mult, nu e atat de cald, dupa sedintele de epilare ajungi rapid acasa si te poti relaxa, eviti iritatiile si infectiile cauzate de transpiratia abundenta din timpul verilor prea calde.

Acestea ar fi motivele pentru care iarna e anotimpul preferat pentru epilarile definitive la barbati sau la femei. Alege salonul unde vrei sa aiba loc epilarea, fa o programare si nu ai de facut decat sa astepti venirea verii pentru a te bucura de soare si de mai putin par corporal.

No comments

Random Posts

3/random/post-list