De ce merita sa iti cumperi o masina electrica

 Chiar nu mai reprezinta o noutate faptul ca masinile electrice sunt viitorul, iar producatorii auto chiar grabesc acest pas. Tonul a fost dat de gigantul american Tesla care de-a lungul anilor a reusit sa vina cu inovatii si sa atinga performante care nu au putut fi atinse de alti producatori. In schimb, pentru ca nu exista o reprezentanta Tesla in Romania este dificil pentru romani sa aiba acces la aceste masini, insa aici intervine Teslounge. Acesta nu este un vanzator direct si nu este afiliat cu Tesla, ci reprezinta doar intermediarul care vine cu solutii financiare foarte avantajoase.

Fara griji

Sunt foarte multe statii de incarcare Tesla, astfel ca incarcarea autoturismelor nu va fi niciodata o problema, nici macar in Romania. In plus, in tara noastra urmeaza sa fie pusa la punct o retea de superchargere incepand de la marile orase, care sa se extinda treptat. Cu un simplu port de 7 kW orice masina se poate incarca completa intre 5 si 10 ore, insa nu trebuie sa uitam nici de cele cu capacitate mai mare care pot grabi procesul, iar in cel mult o ora bateria sa ajunga la 80% capacitate.

In plus, autoturismele electrice Tesla sunt foarte comode, ceea ce presupune ca asigura soferilor conditiile ideale, dar si performante mari. Toate modelele Tesla sunt versatile, se pot plia la stilul de condus al multora si, in plus, sunt ideale atat in mediul urban, dar si cel extraurban.

Stilul tau de condus

Masinile Tesla sunt foarte versatile, ceea ce presupune ca se pot adapta la toate stilurile de condus, iar soferii chiar au mari motive de bucurie. Manevrarea masinilor este cat de simpla se poate, iar sistemele de securitate incorporate sunt bine venite. Toate modelele Tesla sunt ideale atat in mediul urban, cat si extraurban, asa ca merita sa iti redescoperi placerea de a conduce.

Alege viitorul

Liderul in domeniul auto electric este, cu siguranta, Tesla, motiv pentru care daca vrei sa te bucuri de cele mai bune tehnologii, merita sa apelezi la Teslounge unde ai sansa de a cumpara modelul tau preferat Tesla. Model 3, Model S, Model X sau Model Y, fiecare dintre acestea vin cu specificatii diferite, astfel incat sa ai de unde alege.

Ai nevoie de o masina de familie? Atunci modelele X sau Y sunt pentru tine intrucat ofera nu doar o autonomie generoasa, ci si tot spatiul de care poti avea nevoie. Daca preferi o masina cu reale performate sportive, atunci Model S este pentru tine, acesta fiind autoturismul cu cea mai mare autonomie, care ajunge aproape la 900 de kilometri. Totusi, daca preferi cea mai accesibila optiune din punct financiar, atunci Model 3 este pentru tine. Apeleaza la Teslounge, afla tot ce ai nevoie in acest sens si opteaza pentru un leasing Tesla.

 

 

No comments

Random Posts

3/random/post-list