Medical flossing, o nouă tehnică de recuperare care dă rezultate uimitoare

Vi se pare cunoscută această tehnică medicală și vreți să aflați mai multe despre ceea ce presupune, dar mai ales, unde o puteți realiza? MovKinetic vă ajută și vă dă toate informațiile de care aveți nevoie. Ei bine, medical flossing este o metodă de recuperare folosită în kinetoterapie manuală. Principiul său este acela de a restabili mobilitatea mușchilor rigizi și de a reduce durerea, care poate avea loc după entorse sau încordări necontrolate.

Cum se realizează corect medical flossing-ul?

Pentru ca această tehnică medicală să aibă loc în cele mai bune condiții și să releve rezultate cu adevărat importante, se folosesc benzi elastice late, fabricate în general din latex natural. Acestea sunt utilizate pentru a înfășura articulațiile sau zonele musculare tensionate. Pansamentul trebuie să fie suficient de strâns încât țesuturile aproape să nu mai fie irigate de sânge. Odată ce aceste benzi sunt fixate, anumite exerciții sunt apoi efectuate pentru o perioadă de câteva minute. Acestea sunt atât exerciții de mobilitate activă, cât și pasivă. Evident, pe parcursul executării acestor exerciții, medicii noștri vă vor fi alături pentru a putea fi siguri 100% că acestea se realizează cât mai corect.

Ce rezultate se vor obține?

Exercitarea unei presiuni asupra părților afectate ale corpului și întreruperea aportului de sânge ar putea distruge efectiv țesutul devenit rigid, astfel încât, după îndepărtarea acelor benzi, durerile s-ar diminua simțitor. Imediat după ședință, țesutul este și el mai bine irigat și, prin urmare, mai bine aprovizionat cu nutrienții de care are nevoie. În ceea ce privește efectul, este clar că vindecarea este mult mai rapidă și, deci, mai eficientă.

Din ce sunt realizate benzile folosite în tehnica medical flossing?

Benzile medicale folosite în vederea exercitării acestei tehnici noi sunt realizate din latex vin în diferite dimensiuni și, așa cum este lesne de înțeles, pentru suprafețe mai mici se preferă benzile subțiri, iar pentru suprafețe mai mari, benzile late. Chiar dacă nu se cunosc încă foarte multe date despre cum anume funcționează această tehnică de recuperare medicală, se pare că ea dă rezultate și continuă să prezinte interes pentru o mulțime de oameni care se confruntă cu dureri articulare sau musculare.

Unde puteți încerca?

Dacă v-am făcut curioși cu privire la modalitatea în care funcționează medical flossing-ul, vă invităm să aflați mai multe informații și chiar să vă programați pentru o ședință pe site-ul nostru – www.movkinetic.ro. Aici veți vedea mai multe detalii despre ce presupune medical flossing. Mai mult decât atât, dacă ați auzit multe lucruri legate de eficiența acestei tehnici și vreți să o încercați, programați-vă chiar azi și convingeți-vă singuri cu privire la rezultatele pe care le veți avea.

Spuneți adio durerilor și disconfortului cu tehnica medical flossing de la MovKinetic!


No comments

Random Posts

3/random/post-list