De ce a devenit la moda sa folosesti oja semipermanenta?

Putem sa spunem ca a devenit o moda sa folosesti oja semipermanenta pentru a avea o manichiura aproape perfecta. Si pentru ca incercam sa intelegem cat mai profund acest trend, am cautat cateva motive si beneficii ale folosirii ojei semipermanente pentru manichiura.

Este aplicata de un profesionist

Spre deosebire de oja obisnuita, oja semipermanenta va fi intotdeauna aplicata de un profesionist, respectiv de un stilist protezist unghii. Acesta foloseste kitul de oja semipermanenta Cupio pentru a-ti realiza o manichiura naturala, dar care sa reziste. Pentru ca este aplicata de un profesionist ce foloseste produse de calitate nu mai e nevoie sa te chinui sa iti faci singura manichiura, iar timpul petrecut la salon il poti considera un moment de relaxare.


Iti  scoate in evidenta unghiile naturale 

Daca vrei sa ai unghii rezistente, dar naturale, cel mai bine este sa folosesti oja semipermanenta. Acest tip de oja se usuca doar in lampa UV sau in lampa cu LED, dar spre deosebire de gel, are un finish mult mai natural, fiind aplicata in strat subtire, peste o baza. Deasupra ojei se foloseste un strat de Top coat, care ii ofera luciu si rezistenta indelungata. Unghiile tale pot avea o forma naturala si nu va fi nevoie sa apelezi la tipsuri sau la constructia unghiei pentru a avea o lungime mai mare.


Este rezistenta

Oja semipermanenta rezista mai mult decat lacul obisnuit de unghii si aproape la fel de mult ca gelul UV sau acrylul. Folosind produse potrivite si de calitate, manichiura ta poate ramane intacta pana la patru saptamani. E foarte important ca toti pasii sa fie respectati in momentul aplicarii ojei pentru un rezultat cat mai durabil.


Este usor de intretinut

Evident ca pentru a intretine o manichiura realizata cu oja semipermanenta trebuie sa iti faci o programare la salonul profesionist. Totusi, nu este foarte complicat si nici nu dureaza foarte mult sa ai o manichiura noua pe care ti-o doreai de foarte mult timp. Oja semipermanenta se indeparteaza foarte usor, cu ajutorul  acetonei pure sau lichidului acrylic. Trebuie doar sa iti inmoi unghiile in solutie, iar peste 10 -15 minute se poate indeparta cu ajutorul unei spatule metalice. Toate produsele despre care am vorbit in paragraful de mai sus le gasesti la Cupio pe site.


Unghiile nu au de suferit in urma folosirii acestui produs

Daca pana acum ai crezut ca oja semipermanenta iti poate distruge unghiile, trebuie sa iti spunem ca informatia pe care o aveai este gresita. Unghia nu este pilita foarte mult, ci doar matuita usor cu bufferul. Astfel, daca te razgandesti subit si nu mai vrei sa porti oja semipermanenta, trebuie sa stii ca unghiile tale nu vor avea de suferit ulterior.

Tu folosesti oja semipermanenta? Daca da, din ce motiv?

No comments

Random Posts

3/random/post-list