Suplimentele Femibion - disponibile si in Romania

In timpul sarcinii orice femeie trebuie sa stie ca sunt foarte multe reguli de care trebuie sa tina cont, iar Femibion Romania vine in ajutorul tuturor celor care intentioneaza sa aduca un copil pe lume. Astfel, sunt aduse cele mai importante sfaturi, alaturi de o serie esentiala de suplimente si vitamine, care ajuta orice femeie in aceasta calatorie, pentru ca totul sa se deruleze in cele mai bune conditii.
Vitamine prenatale
Vitaminele prenatale joaca un rol foarte important in dezvoltarea copiilor, pentru ca acestea completeaza nevoile femeilor insarcinate, care sunt diferite in aceasta perioada. Printre acestea se poate numara vitamina D, care poate fi considerata critica, deoarece nivelurile scazute sunt asociate cu riscul crescut al complicatiilor, printre care greutatea scazuta a copiilor la nastere.
Alimentatie
Bineinteles, alaturi de medicul nutritionist trebuie sa se alcatuiasca o dieta corecta pentru fiecare mamica in parte. Astfel, trebuie evitate alimentele prajite, bauturile alcoolice si cele acidulate si se recomanda consumul de fructe si legume proaspete, alaturi de produse lactate, paste, carne fiarta si nu numai, pentru ca acestea aduc toate vitaminele necesare. Totusi, cantitatile obtinute din mancare nu sunt suficiente, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care trebuie sa se apeleze la suplimentele propuse de Femibion Romania. De exemplu, uleiul de peste contine omega 3, care ajuta la dezvoltarea creierului bebelusilor si protejeaza mamicile in fata nasterilor premature si ajuta la pastrarea sanatatii cardiovasculare, motiv pentru care pot fi administrate niste suplimente bogate in omega 3.
Sfaturi
Totodata, Femibion aduce si cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tina cont o viitoare mamica, iar cea mai mica nelamurire a acestora poate fi aflata daca se acceseaza site-ul. De asemenea, totul e bine impartit pe diferite etape ale sarcinii, astfel incat sa fie cat mai simplu sa se ajunga la informatiile necesare.

No comments

Random Posts

3/random/post-list