Top 5 cele mai interesante haine de botez pentru baieti

De-a lungul timpului, in calitate de organizator de evenimente, am participat la multe botezuri. In cadrul acestora am vazut foarte multe lucruri placute si mai putin placute ochiului. Printre acestea, cele mai placute au fost legate de hainele pe care cei mici le purtau la ceremonia de crestinare. Asadar, astazi o sa vorbesc despre cele mai frumoase haine de botez pe care le-am vazut. Si ca sa pot sa fiu cat mai concis, am impartit aceasta categorie in doua mari subcategorii: haine botez baieti si haine botez fete.
Pentru a simplifica si mai mult totul, m-am decis sa fac un top cinci al celor mai frumoase haine de botez. Inainte de a incepe enumerarea mai este de mentionat ca acest top o sa fie despre haine baietei andini. Intr-o postarea ulterioara o sa fac un top al celor mai frumoase si deosebite haine pentru fete.
Incepem cu locul cinci unde se gaseste costumul intitulat Blue Night. Ca o remarca scurta si concisa, pot spune ca in mare mi-a placut felul in care croitorii l-au desenat. Combinatia de albastru si alb este extrem de binevenita. Daca esti fan al acestor nuante, cu siguranta te vei indragosti de acest costum. Mai trebuie mentionat ca un mare plus, din punctul meu de vedere, este prezenta papionului.
Pe locul patru se situeaza Botez Liberty. Aceasta tinuta este un pic mai complexa fiindca este compusa din sase piese diferite. Fiecare piesa are farmecul ei si reprezinta o parte din intregul costumului. Un plus major al costumului este acela ca are o culoare placuta ochiului care cu siguranta te va impresiona.

Pe locul trei intalnim costumul numit Hero. Acest tip de tinuta va va aduce aminte de anii 80. Daca sunteti un fan al acelor timpuri cu siguranta o sa optati sa va imbracati micutul in aceste haine.
Locul doi apartine lui Chic Baby Boy. Dupa cum ii spune si numele, costumul este destinat copiilor care vor sa fie cu adevartat la moda. Croiala este frumoasa, iar materialul din care este facut reflecta calitatea.
Locul intai apartine Micului Muschetar. Acest tip de costum este dedicat celor pasionati de filmul sau romanele care trateaza acest subiect. Din toate cele cinci, acesta mi-a placut cel mai mult. Bine, probabil fiindca sunt si pasionat de istorie.
Asadar, acesta a fost top cinci haine baietei andini. Sper ca v-a placut si v-am determinat sa aruncati un ochi peste ce am vazut si eu.



No comments

Random Posts

3/random/post-list