O coroana ceramica salveaza radacina buna a unui dinte

Accidentele in care sunt implicati dintii nostri ne marcheaza profund fiindca realizam cat de scumpa este restaurarea lor, la propriu si la figurat.
Fracturarea catorva dinti sau cariile avansate ale lor impun tratamente costisitoare si care dureaza mult, pana plecam de la cabinet cu dantura complet restaurata cu coroane dentare ceramice.


Imi aduc aminte cum mi s-a rupt o masea, cand am muscat dintr-un covrig uscat. Imi era foame si stiam ca am dinti puternici in care faramasem si nuci si alune. Nu am crezut ca un covrig ma poate lasa fara masea.
Fiind o masea situata mai in spate, am lasat-o asa, netratata.
Dantura a inceput sa se subrezeasca. Fiindca orice lipsa o marcheaza. A mai trecu putin si mi s-a cariat un dinte din fata, apoi mi s-a rupt o masea la restaurant, fiindca a fost o piatra in pilaf, iar eu am mancat cu pofta, fara sa imi imaginez ce ma asteapta…
Radacinie erau bune, aspectul resturilor de dinti si de masele deplorabil. De ce stateam, de aceea riscam sa pierd si radacinile.
La Megasmile.ro am fost consiliata si ingrijita corect. Mi s-a spus ca trebuie sa lupt pentru patrarea radacinilor naturale, mai ales ca erau sanatoase si puternice.
Asa dupa tratamente de curatire, de tratare a cariilor si pivotare, acolo unde era cazul, s-a trecut la pregatirea coroanelor dentare care puteau inlocui dintii si maselele mele naturale.
In prezent, zambetul meu este complet si perfect datorita coroanelor dentare ceramice care au restaurant dintii naturali fracturati in urma unor accidente. Este adevarat ca trebuie sa fiu atenta cu ceea ce mananc, cu modul in care mestec, dar fiind radacina naturala nu este afectat gustul mancarii, iar dintii restaurati in acest mod nu au nimic suparator, artificial in ei.
Dentistul m-a mai invatat un secret in alegerea nuantei coroanelor ceramice: niciodata nu se alege o nuanta mai deschisa decat a dintilor naturali, ci una asemanatoare acestora sa nu se faca diferenta intre dintii sanatosi si cei restaurati.
Ceramica dentara este foarte rezistenta, nu se pateaza in timp si poseda luciul care imita perfect stralucirea naturala a dintelui.
Implantul este potrivit, cand dintele este compromis 100% si necesita extractie. Abia atunci se recomanda montarea radacinii din titan in gingie.
Trebuie sa va spun ca la clinica Megasmile.ro am fost indrumata sa aleg corect tratamentele cele mai avantajoase pentru mine si nu cele mai costisitoare, iar acesta a fost dovada suprema de onestitate a personalului. In cabinetele clinicii prezentate mai sus coroanele ceramice vin ca turnate, fiindca masura este luata cu atentie, iar fixarea lor este facuta cu multa atentie. Dupa perioada de proba, in care se controleaza comportamnetul dintilor aflati sub ea si al radacinilor se face cimentarea definitiva, pana atunci se recurge la o cimentare provizorie.
Dentistii de aici sunt atenti la detalii si isi dau toata silinta sa faca cele mai bune lucrari cu care pacientul sa se simta confortabil.
Aici se ofera o gama variata de servicii stomatologice de calitate premium care au in vedere tratarea dintilor cu probleme, restaurarea danturii pierdute partial sau total, albire, indreptare, fatetare.
O industrie a dintilor frumosi si sanatosi se desfasoara ca un miracol in fata ochilor nostri, in timp ce stomatologii sunt adevarati vrajitori…

No comments

Random Posts

3/random/post-list