Inainte de alege un fotograf trebuie sa fim atenti la toate detaliile

Alegerea unui fotograf profesionist si potrivit pentru propriul eveniment special nu este o sarcina foarte simpla, intrucat pe piata sunt multi, insa putini sunt cei care asigura servicii de cea mai buna calitate. Poti sa vezi detaliile aici despre cum sa il alegi pe cel mai bun daca ai nevoie de unul pentru nunta sau un eveniment similar. Bineinteles, clientii isi doresc sa aiba parte intotdeauna de cea mai buna calitate, insa este esential ca propria viziune sa fie pe aceeasi lungime de unda cu cea a fotografului.
Tipul imaginilor
La capitolul tipuri de imagini preferintele difera de la o persoana la alta, motiv pentru care trebuie sa se ajunga la un acord cu fotograful. Unele pot fi simple, in timp ce altele cu diferite rame si incluse intr-un album fizic, dar totul tine de situatia prezentata. Tendinta este aceea ca fotograful sa para ca este un invitat al nuntii si doar un martor care sa surprinda totul cum se decurge natural, fara planuri, insa aceasta nu e o regula.
Timpul alocat
De cele mai multe ori un fotograf cu adevarat profesionist va aloca minim 50 de ore pentru fiecare nunta sau oricare alt eveniment similar, iar aici pot fi incluse mai multe etape, incepand de la intalnirile cu cuplurile, sedintele foto de la cununia civila, inainte, in timpul si dupa nunta, alegerea fotografiilor potrivite si prelucrarea acestora, includerea lor intr-un album si nu numai. In schimb, totul poate sa difere in functie de pachetul ales sau de negocierile cu fotograful, astfel ca poti sa vezi detaliile aici. La final clientii ar trebui sa ramana cu cel putin 1.000 de fotografii in format digital pe care sa le poata folosi oricum doresc pe viitor, iar preturile pentru aceste servicii variaza de la un fotograf la altul, dar nu ar trebui sa reprezinte un criteriu important de selectie.

No comments

Random Posts

3/random/post-list