Român, arestat în Italia după ce a furat un pui rotisat. Motivul pentru care instanța l-a iertat

Un român în vârstă de 33 de ani a fost săltat de polițiști dintr-un supermarket Il Gigante din Bergamo, după ce a fost prins încercând să fure un pui întreg rotisat și mai multe produse de igienă personale, cum ar fi creme hidratante și tonice pentru bărbierit, relatează Știri Diaspora. 

Conform relatărilor, românul  a fost prins în timp ce încerca să iasă din magazin. Alarma a fost declanșată deoarece etichetele anti-furt erau încă lipite de unele produse, inclusiv de aftershave-ul ascuns sub haine. Echipajul de securitate a alertat imediat autoritățile, iar o patrulă de la Carabinieri din Bergamo a intervenit la fața locului. 

Românul avea deja un istoric cu autoritățile, fiind denunțat pe 13 februarie pentru un furt comis la Bonomelli. Având în vedere aceste antecedente și faptul că acesta a fost reținut pentru tentativa de jaf, bărbatul a fost arestat.

În sala de judecată, românul s-a scuzat și a implorat judecătorul să nu-l trimită la închisoare, mai ales că urmează să aibă o audiere pentru custodia fiicei sale pe 4 martie în România. Bărbatul a recunoscut că are probleme cu consumul de narcotice, respectiv de cocaină și heroină, menționând că a început un proces de detoxificare.

Arestarea românului a fost validată, iar instanța a impus interdicția de a locui în Bergamo, inclusiv în provincie. Procesul a fost amânat pentru 25 martie, după o cerere de termen pentru apărare formulată de avocatul său.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list