Un american a stat gratis la un hotel de lux timp de cinci ani. Cum a reușit performanța

Potrivit actului normativ, cei care închiriază o cameră la hotel, chiar și pentru o noapte, pot fi considerați chiriași. Bărbatul susține, însă, că nu a trebuit să plătească niciun ban, pentru că proprietarii nu au vrut să negocieze un contract de închiriere cu el. El a fost prins după ce a încercat să depună acte prin care pretindea că este proprietarul întregii clădiri și chiar a încercat să ceară chirie unui alt locatar. Bărbatul a fost arestat și acuzat pentru întocmirea de acte false de proprietate. 

Procurorii au declarat că Mickey Barreto a mers prea departe când a depus actele prin care pretindea că este proprietarul întregii clădiri a hotelului New Yorker și a încercat să ceară chirie unui alt chiriaș, potrivit news.yahoo.com.

O bătrână de 109 a dezvăluit secretul longevității sale: "N-am soț de 30 de ani, deci n-am nici stres"

Miercuri, acesta a fost arestat și acuzat de întocmirea de acte de proprietate false. Barreto, în vârstă de 48 de ani, spune că a fost surprins când poliția a apărut la apartamentul iubitului său cu arme și scuturi antiglonț. În ceea ce îl privește, ar trebui să fie un caz civil, nu unul penal.

Punerea sub acuzare a lui Barreto pentru fraudă și acuzații de sfidare penală este doar cel mai recent capitol din saga juridică de ani de zile, care a început când el și prietenul său au plătit aproximativ 200 de dolari pentru a închiria una dintre cele peste 1.000 de camere din impunătoarea structură Art Deco construită în 1930.

Barreto spune că tocmai se mutase din Los Angeles la New York când prietenul său i-a spus despre o portiță care permite ocupanților camerelor individuale din clădirile construite înainte de 1969 să ceară un contract de închiriere pe șase luni. Barreto a susținut că, deoarece plătise pentru o noapte în hotel, a fost considerat chiriaș.

Anunț dur: Mașinile second hand se vor scumpi anul acesta. Românii nu își vor mai putea permite nici măcar mașini la mâna a doua

A cerut un contract de închiriere, iar hotelul l-a dat imediat afară.

"Așa că m-am dus la tribunal a doua zi. Judecătorul a refuzat. Am făcut apel la Curtea Supremă (de stat) și am câștigat apelul", a declarat Barreto, adăugând că, într-un moment crucial al cazului, avocații proprietarilor clădirii nu s-au prezentat, ceea ce i-a permis să câștige prin neprezentare.

Judecătorul a ordonat hotelului să îi dea lui Barreto o cheie. El a spus că a locuit acolo până în iulie 2023 fără să plătească nicio chirie, deoarece proprietarii clădirii nu au vrut niciodată să negocieze un contract de închiriere cu el, dar nu l-au putut da afară.

Zeci de oameni au rămas pe drumuri după ce și-au cumpărat apartamente. Păgubiții furioși au organizat un protest



de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list