Cum arată paturile anti-sex? Sunt utilizate la Jocurile Olimpice 2024 din Paris pentru a stopa orgiile dintre sporivi

Au apărut paturile anti-sex la Jocurile Olimpice

Paturile anti-sex, concepute pentru a descuraja activitățile sexuale în timpul Jocurilor Olimpice, sunt caracterizate prin dimensiuni reduse, care nu permit confortabil somnul a două persoane. Acestea sunt fabricate din materiale 100% reciclabile, reflectând preocuparea pentru sustenabilitate a organizatorilor, conform spynews.ro.

Scandalurile legate de activitățile sexuale la Jocurile Olimpice nu sunt o noutate, iar recunoașterea desfășurării de orgii în timpul competițiilor a crescut îngrijorarea cu privire la imaginea și integritatea evenimentului sportiv de talie mondială. 

Sportivii care făceau orgii la Jocurile Olimpice

În trecut, sportivi precum Matthew Syed au dezvăluit că relațiile sexuale erau o parte semnificativă a experienței lor olimpice, generând discuții ample în mass-media.

„Am făcut sex mai des în acele două săptămâni și jumătate decât în restul vieții mele", a declarat Matthew Syed, la Times of London, citat de New York Post.

Măsura implementării paturilor anti-sex în locurile de cazare ale sportivilor evidențiază eforturile organizatorilor de a menține un mediu sportiv profesional și respectuos cu ocazia Jocurilor Olimpice. Această inițiativă ar putea să contribuie la reducerea incidentelor neplăcute și la promovarea unei imagini mai pozitive a competiției olimpice în întreaga lume.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list