Exerciții nucleare la granița cu Ucraina! Vladimir Putin a dat ORDINUL

"În cursul exerciţiului vor fi luate o serie de măsuri pentru a se antrena pentru pregătirea şi utilizarea de arme nucleare nestrategice", a anunţat ministerul într-un comunicat publicat pe Telegram.

Rusia se află în prezent în fruntea listei deținătoare a celui mai mare arsenal de arme nucleare din lume, conform declarațiilor făcute de diplomați atât americani, cât și ruși.

Invazia din 2022 a Ucrainei, ordonată de Vladimir Putin, a cauzat cea mai gravă deteriorare a relațiilor dintre Rusia și Occident de la criza rachetelor din Cuba.

Rusia prezintă acest război drept o luptă împotriva Occidentului. Putin susține că acesta este rezultatul ignorării de către Vest a tentativelor Moscovei de a dezvolta o relație de prietenie după prăbușirea Uniunii Sovietice în 1991. Mai mult decât atât, el afirmă că Occidentul încearcă să controleze Ucraina și să extindă prezența militară a NATO spre est.

Război în Ucraina, ziua 803: Rusia plănuieşte acte violente de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informaţii

de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list