Incendiu devastator în Italia la o fabrică de stații de încărcare pentru mașinile electrice. Spațiul aerian, închis

Fabrica Alpitronic, lider mondial în stațiile de încărcare pentru mașini electrice, situată în Tirolul de Sud, a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit într-o zonă aflată în renovare și s-a răspândit rapid. Din fericire, nu au fost raportate victime, relatează Ilmessaggero.it. În urma incidentului, spațiul aerian din orașul Bolzano a fost închis. Pompierii și voluntarii locali lucrează pentru a stinge incendiul.

Pompierii au avertizat locuitorii să închidă ferestrele și să oprească sistemele de aer condiționat. Primarul orașului Bolzano a emis un mesaj de alertă: „Închideți ferestrele și nu ieșiți din case." Un nor negru masiv s-a ridicat pe cer și este vizibil de la câțiva kilometri distanță. Spațiul aerian a fost închis ca măsură de precauție, iar un liceu din apropierea fabricii a fost evacuat.

Incendiu într-un bloc din Pitești: 10 persoane și un cățel au fost evacuați de pompieri

Alpitronic, fondată în 2009 de patru ingineri, a devenit rapid un lider mondial în producția de stații de încărcare rapide pentru vehicule electrice, cunoscute sub numele de „hypercharger".

Conform Rotalianul.com, compania, care are peste 500 de angajați, este un jucător important în industria aerospațială datorită inovațiilor sale în tehnologia de comutare rezonantă.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list