Daria Gușă: Corectitudinea politică și ideologiile „progresiste” sunt molime ale societății de azi. Care sunt soluțiile tinerelor generații

Daria crede că valorile ortodoxe sunt cel mai mare avantaj pentru tinerii români, spune că „în România, noi încă avem în ce să credem, încă avem niște principii sănătoase", principii pe care nu le mai recunoaște în mediul academic din Vest, unde „nu mai poți spune absolut nimic împotriva narativului oficial", iar cei mai mulți studenți nu mai au curaj să spună ce gândesc. 

În final, Daria a vorbit despre soluțiile pe care ea și colegii ei de generație le au pentru viitorul care-i așteaptă.

Curentul extremist liberal a luat cu asalt toate universitățile din Marea Britanie, spune Daria Gușă. Aceasta a mărturisit că nu a fost un șoc atât de mare această nouă realitate de care s-a lovit în Marea Britanie, întrucât și în Viena, acolo unde și-a petrecut o bună parte a adolescenței, studiind la American International School, a regăsit aceleași idei progresiste ce împuiau mințile fragile. 

„Eu trăiesc un fel de viață dublă, pentru că nu mă pot exprima acolo cum mă exprim în România, de pildă. Trebuie să fii pregătit să te autocenzurezi aproape tot timpul. Eu am foarte multe opinii și, totuși, când sunt în Marea Britanie, trebuie să tac, pentru că societatea de acolo este acum controlată de aceste idei de tip LGBT, climate change și tot felul de alte idei. Nu poți spune absolut nimic împotriva narativului oficial. Cred că mai ales pentru studenții români și ortodocși este foarte greu să facă parte din acele colective", a declarat Daria Gușă.

Citește continuarea pe solidnews.ro

 de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list