Inundații devastatoare în Italia. Oamenii sunt evacuați din case

Vremea a făcut prăpăd. Străzi blocate din cauza aluviunilor

O serie de inundații grave au avut loc în orașul Milano, dar și în alte regiuni din nordul Italiei, precum Veneto și Piedmont. Autoritățile avertizează că mai multe ploi sunt așteptate în această săptămână și în săptămâna următoare, alimentând temerile cu privire la potențialele daune și perturbări.

Ploile abundente au lovit aceste regiuni, determinând creșterea nivelului apei și provocând inundații în numeroase zone. Străzile au devenit rapid râuri, iar multe locuințe și afaceri au fost afectate de apele în creștere.

Heavy floods today in Milan, but also in the rest of northern Italy such as Veneto and Piedmont and more rain is expected this week and next!It rained a lot for May! pic.twitter.com/gOxZBt4ZlH

— Christian (@Superchri90) May 15, 2024Inundații devastatoare în Italia

În Milano, inundațiile au provocat blocaje de trafic și au perturbat transportul public, iar autoritățile locale au fost nevoite să intervină pentru a evacua locuitorii din zonele cele mai afectate. Situația este similară și în alte orașe din nordul Italiei, unde inundațiile au cauzat pagube materiale și au creat dificultăți semnificative pentru locuitori.

Meteorologii avertizează că fenomenele meteorologice extreme ar putea continua în aceste regiuni în următoarele zile, ceea ce accentuează riscul de inundații și alunecări de teren. Este recomandat ca locuitorii să fie vigilenți și să ia măsuri de precauție pentru a-și proteja proprietățile și viețile în fața pericolelor generate de ploile abundente.

 de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list