Un român și-a înjunghiat colegul de muncă pentru o țigară. În ce stare se află victima

Românul și-a înjunghiat colegul în urma unui conflict

Potrivit relatărilor presei din Germania, disputa dintre cei doi a început în momentul în care s-au certat pe o bucată de hârtie folosită pentru a-și rula țigările. În cursul altercației, românul în vârstă de 51 de ani a recurs la un cuțit de bucătărie, înjunghiindu-și colegul lituanian în zona gâtului.

Un martor al incidentului, care locuia și el în aceeași locuință destinată muncitorilor, a alertat imediat autoritățile, iar poliția a intervenit rapid la fața locului. Deși rănit grav, bărbatul lituanian, în vârstă de 29 de ani, a reușit să deschidă ușa și să permită forțelor de ordine să intre în locuință.

Victima de 29 de ani se află în stare gravă la spital

Rănile suferite au fost serioase, cu lama cuțitului pătrunzând aproximativ 8 centimetri în gâtul victimei. Cu toate acestea, arterele importante nu au fost afectate. Bărbatul lituanian a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, însă, după două zile de la incident, viața sa rămâne în pericol.

În ceea ce-l privește pe agresorul român, acesta a fost arestat și va fi prezentat în fața instanței pentru acuzația de tentativă de omor. Procurorul Maribel Andersson a confirmat că există suspiciuni puternice privind tentativa de omor și că bărbatul va fi adus în fața unui judecător pentru a răspunde de faptele sale.

„Există suspiciuni puternice cu privire la o tentativă de omor. La cererea noastră, bărbatul va fi adus astăzi în fața unui judecător", a declarat procurorul Maribel Andersson pentru BILD, o publicație din Germania.

 de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list