Cauza accidentului aviatic în care a decedat miliardarul Dan Petrescu a fost stabilită: ce arată raportul oficial. Soția și fiul afaceristului, morți și ei

Avionul s-a prăbușit din cauza unei erori umane, relatează presa. În urma expertizelor, nu s-a găsit nicio defecțiune tehnică, la mai bine de doi ani și jumătate de la momentul în care Dan Petrescu, soția și fiul său au murit în accidentul de avion din Italia.

Moartea miliardarului Dan Petrescu. Ce era în neregulă la avionul pe care-l pilota

După ce vor fi prezentate concluziile expertizei în mod oficial, procurorii vor clasa cazul penal, întrucât toți cei implicați sunt decedați.

Concluziile acestui raport vor fi trimise în Franța și în România, cele două țări în care există procese civile, pentru a merge mai departe cu despăgubirile pentru familiile victimelor și moștenirea decedaților.

Misterul morții lui Dan Petrescu, cel mai bogat român, se adâncește. Ce secret ascunde CUTIA NEAGRĂ a avionului

Un avion cu turiști, model PC cu 12 propulsoare, având 8 persoane la bord, s-a prăbușit în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato duminică, 3 octombrie 2021. Aeronava plecase de pe aeroportul privat Linate spre Sardinia și s-a prăbușit la scurt timp după ora 14.00 (ora României) în zona Marignano peste o clădire aflată în curs de renovare.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list