Șoc în Germania: Atac brutal asupra unei școli, mai mulți elevi răniți. Poliția intervine în forță

Cel puțin patru elevi au fost răniți la Wilhelm-Dörpfeld-Gymnasium din Wuppertal. O operațiune a trupelor speciale de poliție de amploare a fost în desfășurare.

Poliția a confirmat pentru T-online că mai mulți elevi au fost răniți. Inițial, nu era clar câți, ultuimele date vorbesc de cinci răniți. Potrivit informațiilor actuale, incidentul a avut loc într-o școală din Wuppertal-Elberfeld. A fost creat un punct de contact pentru părinți.

Carmen Dan acuză: Grindeanu a trădat PSD pentru Iohannis. Dezvăluiri incendiare la Realitatea Plus

Potrivit „Bild", acțiunea durează de la 9:50. Se spune că adolescent și-ar fi atacat colegii de clasă cu un cuțit. Potrivit rapoartelor presei, elevii se baricadaseră în sălile de clasă, scrie ziarulromanesc.de. Un comando pentru operațiuni speciale (SEK) este la fața locului. Imaginile au arătat că în curtea școlii erau adunate numeroase persoane. Atacatorul a fost blocat la 10:20.

Dezvăluiri uluitoare despre moartea lui Alexei Navalnîi: "Un pumn în inimă, în centrul corpului. Metoda de execuție a KGB-ului"

Blutige Messer-Attacke am Wilhelm-Dörpfeld-Gymnasium in #Wuppertal!Ein Jugendlicher geht mit einem Messer auf seine Mitschüler los!Nach noch nicht bestätigten Informationen wurden mindestens vier von ihnen verletzt. Wie schwer, ist noch unklar.Noch immer befindet sich ein Teil… pic.twitter.com/ebcxX1SQ3X

— Lexa 🇩🇪 (@rebew_lexa) February 22, 2024

de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list