O bătrână de 109 a dezvăluit secretul longevității sale: "N-am soț de 30 de ani, deci n-am nici stres"

Când s-a născut Jennie Libertini, în 1915, Albert Einstein și-a prezentat teoria generală a relativității. 109 ani mai târziu, teoria revoluționară a lui Einstein a fost confirmată de mai multe ori și bătrâna își invită prietenii la bingo.

Un echipaj american de filmare de la postul local de televiziune WJZ a vizitat-o pe Jennie Libertini într-o casă de bătrâni din statul Maryland și au întrebat-o despre secretul longevității sale. 

Anunț dur: Mașinile second hand se vor scumpi anul acesta. Românii nu își vor mai putea permite nici măcar mașini la mâna a doua

Ceea ce a dezvăluit ca fiind secretul vârstei sale înaintate ei a sunat extrem de anti-romantic: „Niciun bărbat enervant în viața mea. Și am ajuns la 109 de ani doar datorită rupturii căsătoriei", a spus bătrâna.

Asta spune prietena și colega ei de cameră, Peggy Bocklage, în numele ei, pentru că sărbătoritoarea nu mai vorbește prea mult. Spune că Jennie i-a dat acest răspuns de mai multe ori atunci când vorbea fără probleme. Femeia a avut recent o cădere și de atunci se află într-un scaun cu rotile și „a încetat să mai comunice", a spus Marcy Shea-Frank, care conduce centrul pentru seniori.

Zeci de oameni au rămas pe drumuri după ce și-au cumpărat apartamente. Păgubiții furioși au organizat un protest

Libertini a putut trăi singur timp de 105 ani. Fiul ei a fost alături de ea timp de 83 de ani, în urmă cu patru ani, Michael a murit, iar de atunci femeia s-a mutat în casa de bătrâni.

Jennie este cunoscută de toată lumea ca „Regina Bingo". „Îi place pur și simplu", spune Shea-Frank. Bătrâna de 109 de ani nu mai poate auzi ce numere sunt extrase. „Dar ea are întotdeauna pe cineva care să o ajute."

Libertini este „extrem de populară și grijulie". Le-a împărțit ea însăși colegelor de cameră tortul de ziua ei. Prietena Peggy este entuziasmată: „Este cea mai drăguță și este prietenă cu toată lumea."

Ședința coaliției care ar fi trebuit să aibă loc azi a fost amânată. Când se vor întâlni liderii PSD și PNL pentru a discuta despre comasarea alegerilorde pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list