Șeful mafiei italiene, capturat în Franța, în timpul unei cine romantice. Bărbatul a a evadat în urmă cu un an dintr-o închisoare de maximă securitate

Marco Raduano, în vârstă de 40 de ani, șeful mafiei Gargano din regiunea Puglia din sudul Italiei, a fost surprins joi în faţa unui restaurant de lux din Bastia, Corsica, unde era la masă, alături de o femeie, scrie News.ro care citează CNN.

El a fost prins de aceeaşi unitate anti-mafia care l-a capturat pe Matteo Messina Denaro, un alt lider al mafiei care fost fugar timp de aproape trei decenii.

Raduano a fost inclus printre primii 10 cei mai periculoşi fugari de către Europol.

De asemenea, a fost reţinut şi cel care este mâna sa dreaptă, Gianluigi Troiano, care a fugit din arest la domiciliu în 2021, după ce şi-a desprins brăţara electronică. El a fost arestat joi la Granada, Spania, în timp ce ridica un colet.

Operaţiunea comună a fost ordonată de Direcţia regională anti-mafia din Bari, Puglia şi efectuată de carabinieri ai ROS şi comandamentul provincial din Foggia, Puglia. La arestare au cooperat şi Garda Civilă Spaniolă şi Jandarmeria Naţională Franceză, potrivit comunicatului Carabinierilor.

Raduano ispăşea o pedeapsă de 24 de ani de închisoare pentru trafic de droguri când a evadat şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă în lipsă după evadarea sa, pentru instigarea la uciderea mafiotului Omar Trott într-un bar din Vieste, Italia, în 2017.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list