Cum arată ceI mai scump model de la Dacia? A fost surprins pe șoselele din România VIDEO

Petru a se asigura că noul SUV se va comporta așa cum trebuie când va ajunge la clienți, Dacia pare că derulează în continuare o serie de teste cu noua generație Dacia Duster.

Mai multe exemplare au fost surprinse în teste prin mai multe orașe din România, precum București sau Pitești. Mașinile au numere de probe, astfel că Dacia încă desfășoară teste până când va deschide comenzile pentru cea de-a treia generație Duster.

Mașinile nu mai poartă camuflaj, bineînțeles. Deja știm cum arată mașina și ce va oferi în materie de dotări și motorizări. Recent am filmat noul Duster și cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. 

Cât va costa noua Dacia Duster?

Noua Dacia Duster va fi disponibilă în 4 niveluri de echipare: Essential, Expression, Journey și Extreme. Journey și Extreme sunt ambele versiuni de top, dar cu abordări diferite, care vor avea aceleași prețuri. Extreme va fi un nivel de echipare axat mai mult pe ideea de lifestyle și ieșiri în natură, având dotări practice precum tapițerie rezistentă la apă și bare de plafon modulare.

Dacia Duster 3 va avea un preț de pornire de 18.800 de euro cu TVA inclus. Acesta este prețul pentru versiunea de bază Essential, echipată cu motorul de 1.0 litri, 100 CP și instalație GPL. Aceeași motorizare, dar pe echiparea Expression, va avea un preț de pornire de 20.000 de euro. Dacă alegeți nivelurile de echipare de top. Journey și Extreme, atunci prețurile pornesc de la 21.500 de euro. Cea mai scumpă Dacia Duster va fi cea cu motorizarea Hybrid 140, în echipare Journey sau Extreme. Aceasta va avea un preț de pornire de 26.650 de euro, la care se pot adăuga pachete opționale.

Livrările pentru noua generație Dacia Duster sunt programate să pornească în perioada mai – iunie 2024. Probabil că atunci vom vedea primele exemplare livrate către clienți.

SURSA

 de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list