Dezvăluiri uluitoare despre moartea lui Alexei Navalnîi: ”Un pumn în inimă, în centrul corpului. Metoda de execuție a KGB-ului"

 Fondatorul grupului pentru drepturile omului, Vladimir Osechkin, susține că liderul opoziției ruse Alexei Navalny a fost ucis cu un pumn în inimă, o tehnică folosită de agenții forțelor speciale ale KGB, după ce a stat în temperaturi extrem de scăzute timp de mai multe ore.

Cel mai înverșunat critic al Kremlinului a fost găsit cu vânătăi pe cap și pe piept în concordanță cu tehnica „un pumn", a declarat Vladimir Osechkin, fondatorul grupului pentru drepturile omului Gulagu.net, pentru Times of London, citând o sursă de la închisoarea „Lupul Polar", unde Navalny a murit pe data de 16 februarie.

O statuie din Iași a băgat oamenii în sperieți: „Din gâtul ăstuia ies niște șerpi. Doamne apără și păzește!"

 „Este o metodă veche a diviziilor forțelor speciale ale KGB-ului. Ei și-au antrenat agenții să ucidă un om cu un singur pumn în inimă, în centrul corpului. A fost o marcă a KGB-ului", a spus Osechkin.  

În pregătirea loviturii fatale, Navalny, în vârstă de 47 de ani, a fost ținut în aer liber timp de mai bine de două ore în temperaturile dure, sub zero, din regiunea Yamalo-Nenets, pentru a-și slăbi corpul, a spus Osechkin, citând o sursă care lucrează la închisoare.

„Cred că i-au distrus corpul mai întâi ținându-l departe de frig pentru o lungă perioadă de timp și încetinind circulația sângelui la minimum. Și atunci devine foarte ușor să ucizi pe cineva, în câteva secunde, dacă agentul are ceva experiență în asta", a spus Osechkin.

Raport devastator: 200 de mii de români nu își mai pot plăti ratele. Cât ar putea ajunge să plătescă lunar un român îndatorat la bănci

Foști deținuți care au ispășit pedepse în regiunea arctică au raportat anterior că și alți colegi prizonieri au fost uciși de gardieni în acest mod, a spus Osechkin.

La aproape o săptămână după ce serviciul penitenciar al Rusiei a raportat că Navalny – cel mai înverșunat dușman al președintelui Vladimir Putin, care a supraviețuit unei tentative de otrăvire în 2020 – s-a prăbușit și a murit în timp ce făcea o plimbare, cauza sa oficială a morții nefiind comunicată.

O notificare de deces care a fost transmisă mamei sale și avocaților a declarat că Navalny a murit din cauza unui „sindrom al morții subite" – un termen vag care descrie problemele legate de inimă care provoacă moartea.

Ministerul Muncii a finalizat listele cu beneficiarii cardurilor pentru alimente. Când vor intra banii pe card

 de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list