O mamă și doi dintre copiii săi, uciși de soț într-un ritual cumplit de exorcizare! Cel de-al treilea copil al cuplului, martor la teribila scenă

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, ziadar de meserie, s-a autodenunțat. Acesta a sunat la poliție să anunțe tragedia:"„Mi-am omorât familia, vă aștept la Casteldaccia, veniți să mă luați", a spus italianul, potrivit L'Unita, citat de Ziare.com.

Ajunși la domiciliul acestuia, oamenii legii au dat peste o scenă greu de privit. Femeia a fost incendiată și îngropată superficial, în grădina casei. Cei doi copii uciși, în vârstă de 5, respectiv 15 ani, au fost găsiți în pat, în camerele lor, cu urme de lanțuri pe corp.

Mai mult, în casă au fost găsite diverse obiecte care au indicat că acolo a avut loc un ritual de exorcizare, fapt confirmat și de criminal, care în timpul audierilor a declarat că soția și cei doi fii ai săi erau posedați de diavol. Alte două persoane au fost arestate în acest caz pentru complicitate. Oamenii legii cred că fata de 17 ani, care a scăpat cu viață, a fost martoră la crime.

Analizând probele de la fața locului și lista de convorbiri telefonice, s-a ajuns la concluzia că bărbatul ar fi urmat ritualurile de exorcizare cu ajutorul altor persoane care aveau aceleași convingeri religioase ca și el.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list