Iulia Navalnia: Soțul meu a fost torturat la ordinul lui Putin, un monstru ce conduce o organizație criminală

 

''Sâmbătă s-au împlinit doi ani de când Putin a atacat Ucraina. S-au folosit bani, sancţiuni şi lumea pare obosită de acest război. La ordinele lui Putin, Aleksei a fost înfometat timp de 3 ani, a fost pus într-o celulă mică, izolat de toată lumea, iar apoi a fost ucis. Această crimă publică a demonstrat că Putin poate face orice şi că nu se poate negocia cu el'', a spus Iulia Navalnaia, într-un discurs în limba engleză rostit în faţa membrilor PE.

Ea a subliniat că preşedintele rus Vladimir Putin trebuie ''tras la răspundere pentru ce a făcut în Rusia, pentru ce a făcut ţării vecine Ucraina şi pentru tot ce i-a făcut soţului, Aleksei''.

''Răul se va prăbuşi şi va veni un viitor mai frumos'', a încheiat Iulia Navalnaia, care a fost aplaudată îndelung de eurodeputaţi.

Aleksei Navalnîi, unul dintre cei mai cunoscuţi activişti anticorupţie din Rusia, laureat al Premiului Saharov pentru libertatea de gândire în 2021, acordat de Parlamentul European, şi critic virulent al preşedintelui Vladimir Putin, a murit în circumstanţe misterioase într-o colonie penitenciară îndepărtată din regiunea arctică rusă la 16 februarie, în timp ce executa o pedeapsă cu închisoarea pe baza unor acuzaţii false. de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list