OZN, navă secretă rusească sau simplă iluzie optică? Ce au văzut militarii ucraineni, pe front, în miez de noapte? VIDEO

Imaginile ciudate au fost surprinse de Batalionul 406 luna aceasta, cu ajutorul uneia dintre cele peste 300 de drone cu termoviziune folosite de Forțele Armate Ucrainene (UAF) în efortul lor de a apăra națiunea de invazia Rusiei de acum doi ani. 

Judecând după scala de temperatură a dronei cu termoviziune, OZN-ul părea mai cald decât imprejurimile sale (avea culoarea „negru cald"), desi un „mesaj de eroare" roșu de pe interfața de control a dronei lasă neelucidate detalii-cheie, dupa cum au declarat experții.

 

Incidentul este cel mai recent caz de observație OZN deasupra teritoriului ucrainean devastat de razboi, alimentând speculațiile cu privire la existența acestor misterioase obiecte aeriene.

Deși încă neidentificată, aeronava seamănă izbitor de mult cu „Baghdad Phantom" – obiectul subțire și cilindric observat deasupra Irakului în mai 2022 de către camera cu infraroșu  a unei drone Reaper a Forțelor Aeriene americane.

Un membru al Batalionului 406 declară că obiectul este „un OZN, cu siguranță".

„Rămâne pe loc, pe ecran. Măriți mai mult', continuă să dezbată miliatarii ucraineni.

— Stă pe loc, vezi?"

Conversația lor, în limba ucraineană, a fost tradusă și confirmată de mai mulți specialiști care au vizionat filmările pentru publicația DailyMail

În ultimele momente ale clipului, un membru poate fi auzit glumind că ar trebui să „poată să-l bată" cu drona de două kilograme.

 de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list