Incident la aeroport: Un bărbat a deschis uşa avionului şi a provocat coborârea toboganului de evacuare chiar înainte de decolare

Deschiderea uşii de urgenţă a provocat activarea toboganului gonflabil, iar aeronava nu a mai putut decola, a declarat directorul aeroportului din Chiang Mai, Ronnakorn Chalermsaenyakorn. Incidentul a avut loc joi noaptea târziu.

"Întregul avion era în haos", a povestit pe Facebook Ananya Tiangtae, care se afla în avion. "Ce se întâmpla dacă eram la 30.000 de metri deasupra nivelului mării? Ce s-ar fi întâmplat?" s-a întrebat pasagera.

Avionul s-a întors la terminal şi pasagerii au debarcat, iar tehnicienii au efectuat inspecţii de siguranţă. Întreruperea a afectat peste o duzină de alte zboruri de pe aeroport, a precizat Ronnakorn. Opt aeronave au fost nevoite să se învârtă în aer înainte de a fi autorizate să aterizeze. În total, 2.295 de pasageri au fost afectaţi de întârzieri, a precizat Ronnakorn.

După inspecţie, aeronava a fost autorizată să plece, toţi pasagerii şi echipajul fiind în siguranţă, a precizat Thai Airways.

Pasagerul a fost văzut mai târziu în custodie la o secţie de poliţie locală, potrivit postului local de televiziune ThaiPBS, care l-a identificat pe turistul de sex masculin ca fiind canadian. "El a recunoscut că a deschis uşa, motivul fiind că veneau oameni după el... după comportamentul său, este probabil să fi avut halucinaţii", a declarat avocatul pasagerului, Jirawat Yarnkiatpakdee, pentru ThaiPBS.de pe realitatea.net ext
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list