Arca lui Noe tehnologică, avertisment de la Yuval Harari: "Când va veni potopul elitele vor construi o arcă și îi vor lăsa pe ceilalți să se înece!"

Din nefericire pentru restul omenirii, aceasta nu va fi salvată de elită, potrivit lui Harari. În schimb, vor fi lăsați să se "înece".Harari, al cărui al doilea prenume se întâmplă să fie Noe, are o lungă istorie de avertismente cu privire la "Arca lui Noe tehnologică" care, în opinia sa, este destinată să salveze elita, lăsând restul omenirii să moară în urma unui eveniment cu victime în masă.

Harari a discutat anterior despre "arcă " în timp ce a luat parte la o discuție la Warwick Economics Summit în 2021. Potrivit lui Harari, miliarde de oameni din întreaga lume vor pieri pentru că elita nu are nevoie de "marea majoritate" a populației globale. Se pare că rasa umană este carbonul pe care elita este cel mai interesat să îl reducă.

Bill Weir de la CNN, care a găzduit discuția, a continuat sugerând că pandemia de Covid a fost "repetiția generală" pentru evenimentul care va avea loc. Potrivit lui Harari, așa-numitele "elite " se vor proteja de catastrofele planetare în timp ce restul omenirii va pieri. Harari a făcut aceste remarci în timp ce discuta despre "schimbările climatice", pe care le-a încadrat drept "cea mai presantă amenințare cu care se confruntă omenirea".

Orientul Mijlociu fierbe. Iranul a lansat peste 200 de proiectile împotriva Israelului. Forţele americane se implică și doboară dronele. Reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONUde pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list