Tânăr de 33 de ani, mort în timpul unui zbor cu avionul. Soția sa, însărcinată, NU a știut nimic până la aterizare

Giuseppe Stilo a suferit un atac de cord, după ce i s-a făcut rău în timpul zborului FR8780. El și soția sa zburau de la Torino la Lamezia Terme, în ziua de miercuri, 17 aprilie. Bărbatul a primit asistență medicală de la doi pasageri, iar personalul de bord a făcut mai multe eforturi pentru a-l salva, dar nu a mai fost nicio șansă pentru acesta. Avionul a fost redirecționat către destinația din care plecase, anume Torino.

Pasagerul a făcut infarct

Au fost făcute mai multe manevre de resuscitare, inclusiv compresii toracice, s-a folosit defibrilatorului de la bord, iar medicii i-au administrat adrenalină, eforturile nu au dat roade pentru Giuseppe Stilo, scrie spynews.ro. A fost declarat mort după ce avionul a aterizat la 35 de minute de la decolare.

Soția victimei, Federica Marella, a fost informată despre moartea soțului și a fost în stare de șoc. Femeia, însărcinată în cinci luni, a fost dusă la spitalul Ciriè pentru îngrijiri medicale. 

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an și urmau să devină părinți peste patru luni. În călătoria spre familiile lor în Calabria au fost simțite primele simptome ale unui atac de cord, dar au fost ignorate.



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list