Moarte subită a unui adolescent, după ce s-a jucat la calculator un joc îndrăgit de milioane de tineri. Familia, în stare de șoc: Oamenii întreabă dacă a fost vaccinat anti-Covid

O mamă îndurerată din Marea Britanie a povestit cum fiul ei adolescent a murit subit în somn, fără să aibă probleme de sănătate, relatează Ziare.com.

Femeia a spus că fiul ei se jucase Fortnite cu prietenii, după ce își petrecuse toată ziua de duminică cu familia. A doua zi dimineața, aceasta a constatat cu stupoare că băiatul a murit în somn, relatează The Sun.

„Îl auzisem râzând și glumind cu prietenii lui în acea seară, în timp ce juca Fortnite cu ei, și se simțea atât de bine. A dispărut atât de brusc, ne-a lăsat fără să știm de ce s-a întâmplat. Vrem niște răspunsuri și explicații, pentru că n-am primit nimic", a declarat mama îndurerată.

"Faptul că nu știm de ce i s-a întâmplat asta (...) ne face durerea și mai mare și avem nevoie de mai multe răspunsuri", a mai spus femeia.

Aceasta a povestit că adolescentul nu s-a simțit prea bine în săptămâna dinaintea morții, medicii fiind de părere că tânărul contactase o infecție virală, pentru că avea glandele umflate. După asta, el își revenise iar în weekend se simțea bine.

„În timpul acelei zile ne-am uitat la un film și ne-am petrecut duminica în familie. S-a dus la culcare după ce a jucat Fortnite, iar în dimineața următoare, la ora 7:00, Samantha s-a dus în dormitorul lui, urmată de Amie, (una din surorile lui, n.r.) pentru a-l trezi, și l-a găsit fără suflare", a mai spus mama.

La autopsie, specialiștii nu au depistat nimic în neregulă „Ei încearcă să găsească niște răspunsuri. Oamenii întreabă dacă a fost vaccinat anti-Covid, crezând că asta ar fi putut cauza, dar nu i s-a administrat niciodată vaccinul. Încerc să educ oamenii în legătură cu SUDC, deoarece nu vreau să sperii părinții. Nu am crezut niciodată că i se va întâmpla vreodată unui copil de-al meu, dar s-a întâmplat. Amie primește beta-blocante în cazul în care ar fi putut avea o problemă genetică la inimă. Și noi toți facem investigații cardiace", a arătat aceasta. 



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list