Povestea incredibilă a unei cățelușe dispărute din California, regăsită la 3.770 de kilometri de casă

Mishka, o căţeluşă de talie mică din familia terierilor, a dispărut fără urmă în iulie anul trecut de la domiciliul familiei din San Diego, în apropiere de frontiera cu Mexicul.A fost găsită în urmă cu câteva zile la Harper Woods, o localitate la periferia Detroit, la graniţa cu Canada, după ce a traversat în diagonală Statele Unite pe o distanţă de 4.000 de kilometri.

Silvestru Șoșoacă, audiat la secția de poliție, în timp ce judecătorii l-au scăpat de ordinul de protecțieUn refugiu pentru animale a identificat-o graţie microcipului şi i-a contactat proprietarii, care au venit imediat să o recupereze.''Este o poveste demnă de Hollywood'', au spus reprezentanţii refugiului pentru animale pe Facebook, unde au publicat imagini cu această regăsire nesperată.Modalitatea prin care Mishka a traversat Statele Unite nu a fost stabilită până în acest moment.

Protestatarul Ceaușescu, urări către liderii coaliției: „Nu vă mai săturați cât ați furat, mă hoților? Cum puteți să puneți candidat la PMB fiu de torționar?"de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list