Șoc pe scena politică: Donald Tusk, premierul Poloniei, este bolnav și anunță că își limitează apariițiile publice. De ce suferă

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său de presă, potrivit Reuters.

''În zilele următoare, prim-ministrul Donald Tusk îşi va limita activitatea publică. Acest lucru este legat de un diagnostic de pneumonie, ceea ce necesită tratament'', arată o declaraţie postată pe platforma X (fosta Twitter).

Preşedintele Andrzej Duda a afirmat joi dimineaţă că îl invitase pe Tusk pentru 1 mai la discuţii despre posibilitatea desfăşurării în Polonia a unor arme nucleare din alte state membre ale NATO.

Recent, Duda şi-a reafirmat poziţia potrivit căreia Polonia va fi pregătită pentru o asemenea posibilitate, ceea ce l-a determinat pe Donald Tusk să solicite clarificări din partea şefului statului.

Premierul polonez Donald Tusk susține că declarațiile lui Vladimir Putin indică o cursă a înarmării: Trebuie luat foarte în serios

de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list