Patru românce prinse în flagrant în timp ce furau într-un aeroport din Italia. Două dintre ele sunt însărcinate

Două dintre femeile maestre în furturi sunt însărcinate

Printre acestea, două dintre femei erau însărcinate, profitând de această circumstanță pentru a nu atrage atenția asupra lor în timpul furturilor anterioare. Modul de operare al grupului a inclus acțiuni rapide în lifturi, cu cele două femei însărcinate care intrau primele, distrăgând atenția de la complicii lor care furau din buzunarele turiștilor neatenți.

Cu toate că au reușit să scape de autorități în trecut, de data aceasta au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar polițiștii, disimulați ca turiști obișnuiți, le-au așteptat în liftul în care acționau. În momentul în care au încercat să fure din nou, au fost surprinse în flagrant.

Femeile erau experte în furturi

Investigațiile inițiale indică faptul că grupul este responsabil pentru cel puțin zece furturi în ultima lună la aeroport, arată spynews.ro. Autoritățile examinează acum și alte plângeri depuse în ultimele două luni, suspectând că unele dintre acestea ar putea fi legate de acțiunile româncelor. Ca măsură preventivă, li s-a interzis accesul la Aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino, iar ancheta continuă pentru a aduce în fața justiției întregul grup implicat în aceste activități ilegale.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list