Român, arestat în Belgia după ce a încercat să răpească un bebeluș pe stradă

Cum s-a întâmplat totul

Conform informațiilor oferite de autoritățile locale, românul, în vârstă de 28 de ani, a încercat să fure copilul în timp ce mama acestuia era ocupată să pună bagajele în mașină. El nu a acționat singur, ci a fost ajutat de un complice. Cei doi bărbați, folosind o dubă albă, au fost observați de trecători în timpul tentativei de răpire, moment în care intervenția promptă a acestora a salvat copilul dintr-o situație potențial tragică.

Alertați de martori, polițiștii au sosit rapid la fața locului. Complicele românului a reușit să scape, însă principalul suspect a fost reținut și dus la secția de poliție pentru interogatorii.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Parchetul din Bruxelles a confirmat incidentul și a început o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele care au dus la acest act disperat. „Un bărbat, născut în 1994, a fost arestat de poliție. După interogatoriu, el a fost pus la dispoziția Parchetului din Bruxelles, care a numit un judecător de instrucție", a comunicat instanța din Bruxelles, arată spynews.ro. În plus, a fost depusă o plângere pe numele bărbatului pentru tentativa de răpire a unui minor, un delict considerat foarte grav.

Cazul a stârnit o serie de întrebări legate de securitatea pe străzile din Belgia și de măsurile necesare pentru a proteja copiii în spații publice.de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list