Rusia dă semne că pregătește o OFENSIVĂ de amploare în Ucraina. Atacuri în valuri în mai multe zone

Există însă zvonuri însă că marea ofensivă rusească ar putea fi lansată în mai sau iunie, însă loviturile din ultimele zile dovedesc faptul că Moscova vrea să câștige teren, profitând de lipsa de muniție din rândul forțelor armate ucrainene și a moralului scăzut din cauza lipsei ajutoarelor din Occident.

 

Procuratura Regională Doneţk a raportat, sâmbătă seară, că agresorii ruși au tras cu artilerie asupra raionului Pokrovsk. Cel puțin cinci persoane au murit, inclusiv un minor, iar alți doi localnici au fost răniți, relatează Rador Radio România.

 

Și în regiunea Zaporijjia s-a produs un atac rusesc, soldat cu trei morţi şi un rănit. Trupele ruse au bombardat, duminică, oraşul ucrainean Huliaipole, utilizând lansatoare de rachete Grad. Potrivit guvernatorului regiunii Zaporijjia, Ivan Fedorov, trei persoane au fost ucise și o alta a fost rănită. Potrivit lui Fedorov, doi bărbați și o femeie au fost găsiţi decedaţi sub dărâmăturile propriei case, care a fost lovită de un proiectil rusesc. Un alt bărbat a fost rănit şi a fost transportat la spital



de pe realitatea.net ext

No comments

Random Posts

3/random/post-list